Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:47  |  28/01/2023

Data i hora oficial

El temps

FANALETS I TEATRE ABANS DE L'ARRIBADA DELS REIS D'ORIENT

  • Taller de fanalets

    Taller de fanalets

  • El conte de Nadal

    El conte de Nadal

  • Arribada dels Reis d'Orient

    Arribada dels Reis d'Orient

6/1/2020

El dia 4 de gener la plaça de la Vila s'omplia per segona vegada de paradetes d'articles de segona mà i de col·leccionisme. Paral·lelament, els infants podien fer el seu fanalet per tal de participar en la cavalcada de Reis del dia 5.

Aquestes dues activitats era l'inici de l'acomiadament de les activitats de Nadal que tan intensament s'han viscut a Montmeló. A la tarda la sala Polivalent acollia l'obra "Conte de Nadal", a càrrec de l'entitat Montmeló Cultura i Tradició. Unes 100 persones van presenciar aquest clàssic de Dickens.

Tot això com a preludi de la gran festa dels infants, l'arribada dels reis d'Orient. EL dia 5, a les 18.15 hores, arribaven en tren Melcior, Gaspar i Baltasar. Després de passejar en tres majestuoses carrosses i repartir caramels als infants, ses majestats van rebre les claus de Montmeló per visitar porta per porta totes les llars. El Rei Melcior va dirigir-se als infants i adults de Montmeló desitjant que tothom trobi l'estrella que els guiï durant aquest 2020. Fins ben entrada la nit van rebre les abraçades i petons dels més petits i, per descomptat, van agafar les cartes amb els desitjos dels infants de Montmeló.

Així es tanquen un any més les festes nadalenques. Ara tan sols falta realitzar el sorteig de la campanya comercial i solidària de la Unió de Botiguers que es realitzarà el pròxim dia 18, a les 12.30 hores, en el carrer major. Recordem que se sortejarà 10 vals de compra per valor de 100 € i que també es donarà a Afanoc el 5% de les vendes nadalenques recollides pels 70 establiments adherits a la UBCM.Data de modificació: 16/01/2020 15:55:06