Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

10:12  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

LES ACTIVITATS DE "NADAL A LA TORRETA" REBEN MOLT BONA ACOLLIDA, PELS INFANTS I PELS ADULTS DE MONTMELÓ

 • Nadal a la Torreta 2019

  Nadal a la Torreta 2019

 • Nadal a la Torreta 2019

  Nadal a la Torreta 2019

 • Nadal a la Torreta 2019

  Nadal a la Torreta 2019

 • Nadal a la Torreta 2019

  Nadal a la Torreta 2019

 • Nadal a la Torreta 2019

  Nadal a la Torreta 2019

4/1/2020

El Parc de nadal que fins ara es realitzava al pavelló municipal, enguany ha canviat d'ubicació i d'horari. Aquest any, sota el nom de "Nadal a la Torreta", els jocs, tallers i activitats de lleure per infants s'han traslladat a les instal·lacions de la Torreta i a la Sala Polivalent. També hi ha hagut canvi d'horaris, ja que els tallers i jocs s'han realitzat durant el matí i a les tardes la Polivalent ha acollit sessions de cinema i teatre.

Tots aquests canvis han estat molt bé valorats per grans i petits, ja que han pogut gaudir de més espais i de jocs més variats i sobretot han realitzat activitats a l'aire lliure a l'espai dels jardins, on s'ha instal·lat un rocòdrom i una tirolina força grans. Aquest imponent rocòdrom, acompanyat de la tirolina, han estat dues de les activitats que més han cridat l'atenció a la iniciativa "Nadal a La Torreta" que ha impulsat aquest any l'Ajuntament de Montmeló.

Durant quatre dies s'han realitzat propostes per a infants des d'un any fins a joves de l'ESO. Aquest canvi d'ubicació, juntament amb el bon temps, ha cridat a molts nens i nenes del poble que han gaudit amb les diverses activitats. Els adults acompanyants també han rebut de manera molt positiva la nova proposta nadalenca.

L'oferta de jocs ha estat molt semblant a la dels anteriors parcs de Nadal, però amb més espai i diversitat, ja que es comptava amb l'espai dels jardins per a jocs de gran volum i de moviment i amb l'espai de la Polivalent per a jocs i tallers més estàtics. L'oferta s'ha complementat amb tres sessions de cinema i un espectacle de teatre familiar a les tardes, a la mateixa Sala Polivalent.Data de modificació: 09/01/2020 19:02:10