Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

00:08  |  01/12/2022

Data i hora oficial

El temps

500 JOVES OMPLEN LA SALA POLIVALENT DURANT LA FESTA DE CAP D'ANY

  • Festa de Cap d'Any

    Festa de Cap d'Any

5/1/2020

Com ja ve sent habitual durant els últims anys, la Sala Polivalent de Montmeló es converteix en el punt de trobada de molts joves de Montmeló durant la festa de cap d'any.

Després de les campanades a la plaça de la Vila i de la traca de salutació al nou any de la Colla de Diables de Montmeló, que va recórrer tot el carrer Major del poble, la Sala Polivalent obria les portes per començar la festa d'inici del nou any 2020.

Amb totes les entrades venudes des de feia ja dies, l'èxit d'assistència estava garantit. Gairebé 500 persones, joves en la seva immensa majoria, van anar desfilant per la sala durant diverses franges de la nit. Fins a les tres de la matinada l'assistència va estar moderada i a partir d'aquesta hora, el públic va anar arribant fins a omplir la sala a partir de les quatre, fins al tancament.

 

Enguany la festa de cap d'any estava organitzada per dues entitats socioculturals com la Colla de Grallers i Gegants de Montmeló i el CIJ Esplaia't. La festa va transcórrer en un excel·lent ambient de música i diversió i no es va produir cap incident. Un any més, la revetlla de cap d'any de la Sala Polivalent, acull els diferents sectors d'edat i públic de la joventut montmelonina.Data de modificació: 09/01/2020 19:01:58