Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:11  |  17/10/2021

Data i hora oficial

El temps

LA VOLTA CICLISTA A CATALUNYA RODARÀ PER L'ASFALT DEL CIRCUIT

  • Circuit de Barcelona-Catalunya

    Circuit de Barcelona-Catalunya

7/1/2020

El pas de la cursa pel traçat català coincidirà amb la penúltima etapa, fixada per al dissabte 28 de març.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- El pilot de la Volta Ciclista a Catalunya rodarà per l’asfalt del Circuit de Barcelona-Catalunya coincidint amb l’edició 100 de la prova, que se celebrarà del 23 al 29 de març de 2020. El pas de la cursa pel traçat català una vegada tancat l’acord entre totes les parts deixarà algunes de les imatges més atractives de la cursa, i la celebració d’un esprint intermedi puntuable.

 

Aquest pas coincidirà amb la penúltima etapa, fixada per al dissabte 28 de març i que finalitzarà a Mataró. Els ciclistes realitzaran una volta pel Circuit i per tal d’augmentar l’espectacularitat del moment es realitzarà un esprint intermedi en la recta principal.

 

La relació del Circuit de Barcelona-Catalunya i la Volta té precedents importants ja que en dues ocasions el recinte esportiu ha estat l’escenari d’un final d’etapa, així com també de la cursa. Va coincidir amb les edicions de 2009 i 2010, i els primers en creuar la línia d’arribada van ser el neozelandès Greg Henderson (Team Columbhia – HTC)  i l’argentí Juan José Haedo (Team Saxo Bank).  

 

A banda de ser una referència per als esports del motor, el Circuit també és un espai molt atractiu per a la pràctica d’especialitats com el ciclisme. Entre les experiències que s’ofereixen hi ha la de realitzar tandes en bicicleta sobre el seu asfalt durant tot l’any, a més de la celebració del BiCircuit Festival, que inclou una prova de resistència de 24 hores.

 

El pas pel Circuit de Barcelona-Catalunya s’emmarca dins la tasca de l’organització de la Volta de realitzar any rere any un recorregut atractiu, tant per als corredors com per als aficionats.

 

“La Volta Ciclista a Catalunya sempre busca millorar l’espectacle, i el pas per una instal·lació tant magnífica com el Circuit de Barcelona-Catalunya és un al·licient més en la sisena etapa”, ha afirmat Rubèn Peris, director general de la cursa.

 

“És una satisfacció pel Circuit tornar a acollir la Volta Ciclista a Catalunya i seguir demostrant que les nostres instal·lacions poden ser escenari de tot tipus d’esdeveniments més enllà del món del motor”, ha declarat Joan Fontserè, director general del Circuit. 

 

Una vegada més, la prova reunirà als millors ciclistes del pilot internacional, com ara el colombià Miguel Ángel López, que defensarà la victòria assolida en l’última edició. La del 2020 permetrà veure’ls rodar per un escenari tan reconegut com el Circuit de Barcelona-Catalunya.Data de modificació: 08/01/2020 08:27:05