Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:20  |  12/04/2021

Data i hora oficial

El temps

ACTIVITATS PER A PREPARAR L'ARRIBADA DELS REIS

  • Fanalets LED

    Fanalets LED

  • Conte de Nadal de Charles Dickens

    Conte de Nadal de Charles Dickens

31/12/2019

Després del parèntesi de la festa de cap d'any, el dissabte 4 de gener tornen les activitats nadalenques, en aquesta ocasió, com a preludi de la festivitat de Reis.

A partir de les 11 del matí, la plaça de la Vila es tornarà a omplir de parades d'articles de segona mà. Després de l'èxit de participació de la primera Fira, s'ha organitzat una segona Fira d'articles de col·leccionisme i de segona mà. Les parades seran a càrrec de particulars que vulguin vendre articles propis.

Paral·lelament i també a la plaça de la Vila, s'organitzarà per al públic infantil un taller de fanalets. Tots els infants que vulguin guiar i acompanyar a ses majestats els Reis d'Orient en la cercavila que realitzaran des de l'estació fins a l'Ajuntament, podran construir el seu fanalet que s'il·luminarà les tres carrosses reials.

A la tarda, a les 18 hores, l'activitat es trasllada a la Sala Polivalent, on l'entitat Montmeló Cultura i Tradició posarà en escena una versió del clàssic de Dickens "Conte de Nadal".Data de modificació: 02/01/2020 19:24:09