Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:59  |  04/02/2023

Data i hora oficial

El temps

TOT PREPARAT PER REBRE ALS REIS D'ORIENT A LA PLAÇA DE LA VILA

  • Benvinguda als Reis d'Orient

    Benvinguda als Reis d'Orient

1/1/2020

Ses Majestats els Reis d'Orient seran rebuts per les autoritats municipals a la plaça de la Vila.

 

Els Reis arribaran el proper diumenge 5 de genere de 2020 en tren a Montmeló i, des de la plaça de l'Estació, començaran el seu itinerari pels carrers i places del municipi. Una vegada finalitzada la cavalcada reial, ses Majestats d'Orient es dirigiran a la plaça de la Vila, on rebran les claus de les cases del poble perquè puguin entrar a totes les llars a deixar els regals.

A l'igual que altres anys, durant tot el mes de desembre s'ha realitzat la campanya "A Montmeló, cap infant sense regal" perquè aquesta nit tan especial, cap infant es quedi sense la visita dels Reis Mags d'Orient. Recordem que en cas de mal temps aquesta activitat es traslladarà a la Sala Polivalent de La Torreta (aforament limitat).

 

Amb la finalitat que els infants i els seus familiars no hagin de realitzar llargues cues, es repartiran tiquets amb 4 franges horàries. Amb aquests tiquets es podrà accedir durant mitja hora a la cua corresponent a l'horari de cada tiquet.

 

Els caramels que es llençaran durant el recorregut són sense gluten i poden contenir traces d'ou, soja, llet i fruits de closca, segons fitxa tècnica del producte.

 

Es recorda a les persones que tinguin el cotxe estacionat al carrer Diputació, l'obligatorietat de retirar el seu vehicle abans del pas de la cavalcada dels Reis d'Orient.

 Data de modificació: 02/01/2020 18:24:16