Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:35  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

UN NADAL PLE DE MÚSICA

  • Nadal: gala solidària de For Dance Center

    Nadal: gala solidària de For Dance Center

  • Nadal Escola Municipal de Música

    Nadal Escola Municipal de Música

2/1/2020

Què seria un Nadal sense música? La música ens permet transmetre l'alegria del Nadal i poder-la compartir.

Els proposats 14 i 15 de desembre, l'Escola Municipal de Música va celebrar els tradicionals concerts de Nadal. El dissabte 14, la Sala de la Concòrdia es va omplir per acollir els cantants més petits, de 3 a 5 anys, amb la cantata "El gat i el fred". El diumenge 15, l'escenari de la Sala Polivalent va ser ocupat per tots els músics de l'escola. Grups instrumentals i llenguatge musical van fer el concert "Un Nadal de pel·lícula", interpretant temes tan coneguts com el "Mamma Mia" o "Harry Potter". El cicle va concloure dissabte passat, 21 de desembre, amb el concert de la coral de Gòspel, a les 21 hores a la Sala de la Concòrdia.

Per la seva banda, el Casal de la Gent Gran van realitzar cantates nadalenques a la Fireta, pels més petits, i a la residència Can Dotras, pels més grans. A més, la coral va amenitzar els dos passis del pessebre vivent el dia 21. A més, s'ha comptat amb la participació de gent jove de forma desinteressada. Aquest és el quart any que es fa aquest pessebre vivent.

El dia 22 també va ser un dia molt musical. For Dance Center va oferir dues gales solidàries, , una amb el grup infantil i l'altre amb els joves i adults. El preu íntegre de l'entrada s'ha destinat a la campanya cap nen sense joguina.

A la tarda, la Coral de Montmeló va fer el seu tradicional concert nadalenc amb la Coral de l'Orfeó de Martorelles com a conjunt convidat. Un concert que se celebra des de la fundació de la coral i que enguany es va realitzar a la Sala Concòrdia, tot i que tradicionalment s'havia fet a l'Església de Santa Maria. Després del concert les dues corals van fer germanor en un sopar nadalenc de cantaires, per tal de compartir les seves passions vers el cant.

Sigui quina sigui la raó per participar en la coral, tots tenen en comú l'afany de compartir amb altres membres l'afició de cantar. Alguns ho han heretat de la seva tradició familiar, d'altres ho han mantingut com una flama que ja tenien al seu país d'origen. Caramelles, actes culturals locals, i fins i tot Concerts d'Advent a Viena. La Coral de Montmeló va ser fundada el 1942, i des d'aleshores no ha deixat de dinamitzar la cultura musical de Montmeló.

No volem oblidar-nos de ressenyar el recital que l'alumnat de l'Institut realitza des de fa tres anys al Casal de la Gent Gran, concretament a l'espai de "Dinar en Companyia", un programa de l'Ajuntament per a aquelles persones grans que viuen soles. Per als joves de l'institut ha estat una bona oportunitat per compartir les tradicions amb els veïns més grans del poble.Data de modificació: 18/02/2020 12:38:25