Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:08  |  08/02/2023

Data i hora oficial

El temps

VALLÈS VISIÓ CONSTRUEIX EL NADAL AMB ELS MILLORS DESITJOS PER L'ANY VINENT

  • Vallès Visió: construïm el Nadal

    Vallès Visió: construïm el Nadal

20/12/2019

Com cada any, Vallès Visió felicita les festes de Nadal a tots els seus espectadors. Enguany, el grup vallesà Cable Obsesion ha estat l’encarregat de posar música i veu a la felicitació de Nadal. En el vídeo, Vallès Visió construeix el Nadal amb els millors desitjos per l’any vinent. Des de la televisió del Baix Vallès, s’aposta per un any nou ple de tradicions, solidaritat, futur, amistat, amor, art, respecte i igualtat. En la felicitació, Vallès Visió ha comptat amb la participació d’entitats locals.

 

Programació especial de Nadal a Vallès Visió

 

Aquest divendres, 20 de desembre, la televisió del Baix Vallès inicia la programació de Nadal, coincidint amb l’inici de les festes. Durant aquests dies, es podran veure diferents espais amb resums de les notícies més destacades de l’any, tant esportives com d’àmbit general, felicitacions dels alcaldes, que s’emetran aquest mateix divendres a les 20.30h, i programes d’entrevistes. A més, i per tancar la programació, el dia 5 de gener, Vallès Visió oferirà un especial amb les millors imatges de les Cavalcades al Baix Vallès. La informació es mantindrà cada dia, a les 20h, amb l’actualitat més destacada del Baix Vallès.


Els dilluns són temps d’esports a Vallès Visió. I, per tant, els esports són una de les seccions més destacades de 2019 al Baix Vallès. Per això, els periodistes esportius del canal, han dividit en dos parts el resum esportiu de l’any: dilluns, 23 de desembre, Albert Maspons i Xavier Aymamí recordaran els èxits i notícies esportives a nivell individual. La segona part del resum esportiu arribarà l’últim dilluns de l’any, el 30 de desembre, i serà el torn dels esports en equips i els esdeveniments col·lectius. Tant un resum com l’altre serà, com sempre, després de l’informatiu, a les 20.30h.


L'any 2019 també ha destacat a nivell polític, social i cultural al Baix Vallès. Els periodistes de Vallès Visió recordaran les informacions més destacades de l’any dimarts, 31 de desembre, a les 20.30h. en el Resum Informatiu 2019.


Durant els dies de les festes de Nadal, la televisió del Baix Vallès també emetrà el seu programa d’entrevistes habitual, el Parlem-ne, però en clau més nadalenca. Dimarts, 24 de desembre, la periodista i presentadora del programa, Susanna Aguilera, estarà acompanyada per l’escriptor i divulgador Alfred López, que ens explicarà curiositats del Nadal. El dijous, 2 de gener, serà el torn del Pessebre Vivent de Martorelles.


Com cada any, les Cavalcades tancaran la programació de Nadal. Diumenge, a partir de les 10 de la nit, Vallès Visió oferirà les millors imatges de les cavalcades dels municipis de Vallès Visió: l’arribada, les carrosses, la desfilada i, com no, la il·lusió dels més petits.


La informació i l’actualitat més propera continuen a la graella de Vallès Visió durant aquests dies: de dilluns a divendres, a les 20h, les notícies més properes al Vallès Visió Notícies, i a les 14h, l’actualitat del Vallès Oriental, a l’informatiu territorial que s’emet conjuntament amb les televisions VOTV i Televisió de Cardedeu.


La programació de Vallès Visió es complementarà amb concerts, fires i altres continguts nadalencs que s’oferiran a través de la Xarxa de Televisions LocalsData de modificació: 19/12/2019 21:08:12