Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:28  |  01/10/2022

Data i hora oficial

El temps

ELS MILLORS ESPORTISTES I EQUIPS DEL 2019 ES TRIARAN PER VOTACIÓ POPULAR

  • Festa de l'Esport de Montmeló

    Festa de l'Esport de Montmeló

30/12/2019

La 6a edició de la Festa de l'Esport de Montmeló ja té les candidatures dels diferents equips i esportistes que es presentaran el 24 de gener a la Sala Polivalent. La tria dels guanyadors i guanyadores es realitza entre un jurat consensuat pel Consell Esportiu i un procés de votació popular que s'obrirà el 7 de gener.

 

Divendres 24 de gener de 2020, la Sala Polivalent tornarà a acollir la Festa de l'Esport de Montmeló. En el decurs de la cerimònia es coneixeran els millors esportistes locals de l'any 2019. A més de l'elecció dels millors esportistes, es farà novament el reconeixement als valors esportius, guardó que es podrà atorgar no només a esportistes, sinó també a membres del cos tècnic, membres de la junta o persones en particular que han destacat pel seu esperit esportiu de solidaritat, companyonia, joc net o dedicació.

 

La llista de persones i equips nominats ja està tancada. El procés d'elecció ha estat el mateix que l'edició anterior: per una banda, un jurat format per persones vinculades al món de l'esport, d'entitats socials i culturals i de persones de la bossa de participació, han emès ja el seu veredicte, que tindrà un valor final d'un 60%. El 40% de la valoració final anirà a càrrec de la ciutadania, que podrà emetre el seu vot a través d'una plataforma del web municipal montmelo.cat.

 

Els nominats i nominades es coneixeran el dia 7 de gener, quan comenci la votació popular a internet. Les quatre categories que es presenten a la Festa de l'Esport són: millor esportista major i menor d'edat i millor equip major i menor d'edat. Pel que fa als reconeixements als valors esportius es presenten tres categories: menors de 12 anys, de 12 a 17 anys i majors d'edat.

 

El requisit indispensable de tots els nominats i nominades és que pertanyin a una entitat esportiva de Montmeló. Cada club ha presentat les seves candidatures a cadascuna de les categories argumentant els motius i mèrits obtinguts durant la temporada 2018-2019.

 

Les votacions online romandran obertes fins al dilluns 20 de generData de modificació: 02/01/2020 19:11:41