Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

07:59  |  23/04/2021

Data i hora oficial

El temps

LA FIRA DE NADAL TREU AL CARRER UN GRAN NOMBRE DE COMERÇOS LOCALS

 • Fira de Nadal 2019: èxit de participació

  Fira de Nadal 2019: èxit de participació

 • Fira de Nadal 2019: actuació de For Dance Center

  Fira de Nadal 2019: actuació de For Dance Center

 • Fira de Nadal 2019: actuació del Cor de Gòspel

  Fira de Nadal 2019: actuació del Cor de Gòspel

 • Fira de Nadal 2019: desfilada d'establiments

  Fira de Nadal 2019: desfilada d'establiments

17/12/2019

Aquest dissabte 14 de desembre ha tingut lloc la vuitena edició de la Fira de Nadal de Montmeló amb novetats com la desfilada de diferents establiments i el sorteig de vals de compra. La fira es va realitzar al llarg del carrer Major.

 

Després de l'edició especial de la Fira de Nadal de l'any passat que va coincidir amb els actes d'obertura de la llosa del soterrament, enguany ha tornat la Fira de Nadal amb un format que ha combinat tradició i novetats.

 

La Fira de Nadal obre el cicle d'activitats comercials i de lleure de les festes Nadalenques a Montmeló. Aquesta vuitena dedició s'ha realitzat íntegrament al carrer Major, nucli del comerç del municipi. Al llarg del carrer hi havia com cada any, parades d'establiments comercials locals, combinades amb parades d'artesania i de productes nadalencs de paradistes forans.

 

Com també és habitual, la Fira ha comptat amb un espai d'activitats on s'han fet diferents esdeveniments al llarg de la jornada. Els més destacats han estat les exhibicions de dansa a càrrec de l'alumnat de For Dance Center i, l'actuació a les 12.30 hores del Cor de Gòspel de l'Escola Municipal de Música.

 

La novetat més destacable ha estat una desfilada de productes i establiments locals i al finalitzar es va ralitzar el sorteig de tres vals de compra en els diferents establiments que han participat en la Fira. El total dels diferents lots de vals ascendeix a 600 €. Les persones guanyadores podran fer ús d'aquest vals fins al dia 18 de desembre.

 Data de modificació: 18/12/2019 18:54:27