Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:11  |  30/09/2022

Data i hora oficial

El temps

S’APROVA, PER UNANIMITAT, L’AVANTPROJECTE I ESTUDI DEL PROGRAMA PER LA CONSTRUCCIÓ DEL TANATORI

  • Render de l'avantprojecte del Tanatori Municipal

    Render de l'avantprojecte del Tanatori Municipal

14/12/2019

El cost del projecte, que es preveu de  647.376,00 euros (més IVA),  anirà a càrrec de l’adjudicatari a canvi de la concessió del terreny.

 

La sessió plenària de novembre va aprovar l’avantprojecte i estudi de programa per la construcció d’un tanatori a Montmeló, redactat per un equip tècnic redactor amb una àmplia experiència en la projecció d’aquest tipus d’equipaments. Aquest avantprojecte recull les característiques i condicions que haurà de contemplar l’equipament a edificar.

 

Es preveu la construcció d'un edifici d'una planta amb uns 400 m² quadrats edificats més 228 m2 d’espais exteriors per encabir-hi els diferents serveis. Comptarà amb dues sales de vetlla i serveis multiconfessionals. L’equipament no inclourà la construcció del crematori.

 

L’adjudicació es farà a través d’un Contracte de Concessió d'Obra Pública que permet donar cobertura a la conveniència de la participació i la col·laboració de la iniciativa privada en la creació de costoses infraestructures i prestació als ciutadans de serveis. D’aquesta manera, l’Ajuntament aportarà la parcel·la de titularitat municipal, amb accés des de vial urbanitzat, dotat dels serveis urbanístics necessaris, i no haurà de finançar cap inversió, ja que serà el concessionari qui realitzarà i finançarà les obres, que es rescabalarà de la inversió realitzada a través de l’explotació del servei a través de les tarifes que abonin els usuaris per la utilització dels serveis funeraris que allà es prestin.Data de modificació: 18/12/2019 12:15:04