Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:53  |  09/08/2022

Data i hora oficial

El temps

PARADETA SOLIDÀRIA PER LA CAMPANYA CAP INFANT SENSE REGAL!

  • Mercat Solidari

    Mercat Solidari

16/12/2019

Un any més,  l’alumnat de 3r de l’ESO de l’INS Montmeló muntarà una paradeta de venda de decoració nadalenca per recaptar diners per la campanya “A Montmeló, cap infant sense regal”. L’any passat van recollir 1.084 € que es destinaran a la campanya d’aquest any.

 

Aquesta campanya que la Regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Montmeló gestiona des de fa anys, té per objectiu que cap infant del municipi es quedi sense regal per motius econòmics, la Nit de Reis.

També esdevé una forma d’integració, d’eliminar un factor de vulnerabilitat entre aquells infants que juguen i comparteixen espais amb d’altres que potser tenen situacions familiars diferents i és una manera de contribuir a l’eliminació de les desigualtats més visibles i palpables entre la canalla.

 

Durant els darrers anys la modalitat amb la qual la regidoria ha treballat ha anat variant. Les famílies no rebran un lot de joguines, sinó què seran les pròpies famílies les que puguin comprar les joguines que desitgin els seus fills i filles. Aquesta campanya va destinada a les famílies més vulnerables del municipi i que es troben en seguiment per part dels Serveis Socials Bàsics.

 

Amb la petita o gran aportació de tots i totes, contribuïm a fer un Montmeló millor i més amable amb les persones. Podreu trobar la paradeta el dijous a la plaça de la Vila i a la Quintana de 9 a 13.30 h i el divendres dia 20 a la Quintana en el mateix horari.Data de modificació: 16/12/2019 08:19:58