Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:35  |  09/08/2022

Data i hora oficial

El temps

EXPOSICIÓ DE LA HISTÒRIA DEL CINEMA AL MUSEU MUNICIPAL DE MONTMELÓ DE L’ALUMNAT DE 3R B DE L’INS MONTMELÓ

  • Exposició de la història del cinema

    Exposició de la història del cinema

12/12/2019

La recaptació servirà per llogar l’equipament per filmar un curtmetratge

 

El passat dia 10 de desembre es va inaugurar al Museu Municipal de Montmeló una exposició sobre el pre-cinema i la història del cinema. El Museu ha cedit els seus espais a l’alumnat de 3r B de la ESO del Institut de Montmeló, que han estat els organitzadors i gestors de l’activitat.

 

Al llarg de tot el trimestre els estudiants de 3r B han treballat diferents aspectes de l’origen del cinema i la seva història. Descobrint tot el procés tècnic que ha existit des de la invenció d’aparells que creaven moviment a partir de la successió d’imatges estàtiques fins a l’actualitat amb el cinema i el vídeo.

En aquesta exposició els estudiants han plasmat tots els coneixements que han adquirits a les aules i han ofert, de forma didàctica i amena, un viatge a través d’aquest apassionant món. L’exposició es composava d’una visita guiada conduïda pels mateixos alumnes i diverses activitats practiques en les que les persones visitants podien experimentar amb diferents aparells, com per exemple la caixa fosca, el zoòtrop, el fenaquiscopi o fins hi tot construït el seu propi taumàtrop.

 

La mostra ha estat a la sala d’exposicions del Museu Municipal de Montmeló fins divendres dia 13 de desembre al migdia. El preu de l’entrada era d’1 €. Amb els diners recaptats els alumnes de 3r B llogaran l’equipament necessari per culminar el projecte docent, que no és un altre que filmar ells mateixos un curtmetratge.Data de modificació: 12/12/2019 15:31:54