Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:31  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

INAUGURACIÓ DE L’ESPAI BIBLIOPATI A L’ESCOLA PAU CASALS

  • Bibliopati1

    Bibliopati1

  • Bibliopati 2

    Bibliopati 2

12/12/2019

L’antiga escola del conserge de l’escola s’ha convertit en un espai de lectura per a l’alumnat de l’escola.

 

Dimarts 11 de desembre, l’alcalde, el regidor d’educació i la comunitat educativa de l’escola Pau Casals, han inaugurat el Bibliopati, espai on a més de llegir llibres, també es faran altres activitats.

 

El professorat de l’escola fa anys que treballa per promocionar la lectura i abans de tenir aquest espai utilitzaven algunes aules on hi duien llibres de la biblioteca a l’hora del pati. Va ser la mateixa escola qui va plantejar a l’Ajuntament la possibilitat de reformar l’antic habitatge del conserge de l’escola, en desús, situat a la planta semisoterrani, en una sala diàfana per biblioteca a l’hora del pati.

 

Aquesta reforma ha consistit en l’enderroc total de l’interior de la casa, noves instal·lacions, guix laminat a totes les parets, paviment de fusta sintètica i fals sostre, tancaments metàl·lics i enderroc de la paret exterior, tot plegat amb un pressupost de 45.897,42 €.

 

Per tal de poder fer front a aquesta despesa, l’Ajuntament ha comptat amb un ajut econòmic de 17.000€ de la Diputació de Barcelona a través del programa complementari de reforma i millora d’equipaments locals.Data de modificació: 12/12/2019 15:31:34