Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

15:27  |  15/08/2022

Data i hora oficial

El temps

TOT A PUNT PER A UNA NOVA EDICIÓ DE LA FIRA DE NADAL

  • Fira de Nadal 2019

    Fira de Nadal 2019

11/12/2019

Aquest dissabte 14 de desembre se celebrarà la vuitena edició de la Fira de Nadal de Montmeló amb novetats com la desfilada de diferents establiments i el sorteig de vals de compra. La fira es realitzarà al llarg del carrer Major.

Després de l'edició especial de la Fira de Nadal de l'any passat que va coincidir amb els actes d'obertura de la llosa del soterrament, enguany torna la Fira de Nadal amb un format que combina tradició i novetats.

La Fira de Nadal obre el cicle d'activitats comercials i de lleure de les festes Nadalenques a Montmeló. Aquesta vuitena dedició es realitzarà íntegrament al carrer Major, nucli del comerç del municipi. Al llarg del carrer hi haurà com cada any, parades d'establiments comercials locals, combinades amb parades d'artesania i de productes nadalencs de paradistes forans.

Com també és habitual, la Fira comptarà amb un espai d'activitats on es realitzaran diferents esdeveniments al llarg de la jornada. Els més destacats seran les exhibicions de dansa a càrrec de l'alumnat de For Dance Center i, l'actuació a les 12.30 hores del Cor de Gòspel de l'Escola Municipal de Música.

Com a novetats més destacables està una desfila de productes i establiments locals i com a cloenda de la Fira es realitzarà el lliurament del sorteig de tres vals de compra en els diferents establiments que participaran en la Fira. El total dels diferents lots de vals ascendeix a 600 €. Les persones guanyadores podran fer ús d'aquest vals fins al dia 18 de desembre. El sorteig es realitzarà a les 18 hores.Data de modificació: 11/12/2019 19:13:31