Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:42  |  09/08/2022

Data i hora oficial

El temps

EL PROPER DIUMENGE, LES VOLTES SOLIDÀRIES AL CIRCUIT

  • Voltes solidàries

    Voltes solidàries

11/12/2019

La 12a edició de l’activitat permet realitzar voltes per la pista amb vehicle particular, amb un GT o amb bicicleta per recaptar fons per a La Marató de TV3.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- El proper diumenge, el Circuit de Barcelona-Catalunya tornarà a realitzar les Voltes Solidàries, la 12a edició d'una activitat benèfica en la qual es podran realitzar voltes a la pista amb vehicle propi, amb un GT o amb bicicleta. Els beneficis d'aquesta edició es destinaran íntegrament a la Marató de TV3, el programa solidari que impulsa Televisió de Catalunya i que enguany està dedicat a les malalties minoritàries.

 

Els tiquets de les Voltes Solidàries amb vehicle particular estan disponibles anticipadament en la web del Circuit a un preu de 25 euros, encara que també es podran adquirir a les mateixes instal·lacions. L'activitat està programada entre les 9 i les 14 h i inclou dues voltes per la pista guiades per un cotxe de seguretat a una velocitat mitjana de 50 km/h i pel traçat Gran Premi, de 4.655 metres.

 

A més de les Voltes Solidàries convencionals, també estan disponibles les Voltes Solidàries amb GTs. Els més valents podran gaudir d'aquests cotxes d'altes prestacions com el Ferrari 430 o el Lamborghini Gallardo per 150 euros. Les Voltes Solidàries amb GTs també seran dues i es realitzaran en la mateixa franja horària.

 

De 15 a 18 h, els motors donaran pas als pedals amb el BiCircuit Solidari. Els ciclistes també podran col·laborar amb la causa i rodar per la pista del Circuit per 5 euros.

 

Aprofitant la celebració de les Voltes Solidàries, es farà un recorregut per les instal·lacions del Circuit, per a conèixer zones normalment restringides al públic com direcció de cursa, la sala de brífing, el podi, la sala de premsa… La visita és gratuïta. El Circuit de Barcelona-Catalunya també posarà a disposició dels assistents que vulguin fer una aportació econòmica una urna per als donatius físics.

 

Al pàdoc, els assistents podran gaudir de diferents combinats gastronòmics solidaris per col·laborar amb la causa.Data de modificació: 11/12/2019 12:48:33