Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:52  |  05/05/2021

Data i hora oficial

El temps

ACTIVACIÓ DEL CODI QR DE LA XAPA IDENTIFICATIVA DEL CENS GENÈTIC DE GOSSOS

  • Cens caní

    Cens caní

  • Cens caní: cartell activació del codi QR

    Cens caní: cartell activació del codi QR

9/12/2019

Aquest dimecres 11 de desembre a les 18 h en la Sala de la Concòrdia es realitzarà una xerrada-taller per l'activació del codi QR de la xapa identificativa del cens genètic de gossos.

 

Si encara no has realitzat l'activació del codi QR i no saps com fer-ho nosaltres t'ensenyarem. Tingueu en compte que és obligatori portar la xapa identificativa i aquesta ha d'estar activada per a un bon funcionament. La identificació dels animals és una eina fonamental per fomentar la seva tinença responsable, evitar les pèrdues i combatre l'abandonament.

 

La placa identificativa també és obligatòria quan circulin per vies o espais públics, també es pot utilitzar qualsevol altre sistema adaptat al collar on ha de constar el nom de l'animal, els telèfons de contacte de la persona propietària o posseïdora, i fins i tot que està identificat amb microxip. Dur una xapa evita molts ingressos en centres d'acollida, ja que, si un ciutadà troba un animal perdut, sempre té l'opció de trucar al telèfon que apareix a la xapa i tornar el gos directament al propietari.

 

  • Recordem que la identificació amb microxip, la xapa identificativa i el cens municipal són obligatoris a tota Espanya.


Data de modificació: 09/12/2019 12:16:40