Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:53  |  05/05/2021

Data i hora oficial

El temps

50 COTXES CLÀSSICS PARTICIPEN AL SEGON CRITÈRIUM DE MONTMELÓ

  • II Critèrium Montmeló. L'alcalde Pere Rocríguez donant la sortida cronometrada

    II Critèrium Montmeló. L'alcalde Pere Rocríguez donant la sortida cronometrada

  • II Critèrium Montmeló

    II Critèrium Montmeló

3/12/2019

El segón Criterium de clàssics omple la Quintana i el carrer Major de cotxes amb més de 25 anys d'història.

Durant tot el matí els participants en aquest ral·li van anar arribant a la plaça de la Quintana que cap a les 12 del migdia ja estava plena de cotxes mítics especialment dels anys 60, 70 o 80. A les 13 hores els cotxes van anar desfilant cap al carrer Major on van esperar la sortida cronometrada que es va donar a les 13.30 hores. Amb un interval d'un minut, els participants van sortir cap a la zona d'Osona per tal de completar un recorregut de 240 km.

El II Critèrium Clàssic Montmeló és una prova de regularitat no competitiva, això vol dir que els participants van haver de seguir un Road Book per carreteres obertes al transit, sempre respectant el codi de la circulació. Els temps dels diferents vehicles van ser cronometrats a través d'una aplicació de GPS, havent-hi també punts de control horari.

El II Critèrium Clàssic de Montmeló ha estat la darrera prova puntuable per la Copa Gironina de Regularitat de la Temporada 2019. La jornada va finalitzar amb un sopar amb tots els participants i organitzadors a la Sala Polivalent, on es va procedir al lliurament de premis i de les copes de Campions de la Temporada en les diferents categories.Data de modificació: 05/12/2019 20:03:24