Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:30  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

REUNIÓ ENTRE ELS EQUIPS DE GOVERN DE MONTMELÓ I GRANOLLERS PER ABORDAR REPTES CONJUNTS

  • Reunió entre els equips de govern de Montmeló i Granollers

    Reunió entre els equips de govern de Montmeló i Granollers

5/12/2019

Primera trobada de mandat entre els equips de govern de Montmeló i Granollers. A la reunió hi han participat els alcaldes de tots dos municipis i s’han tractat temes relacionats amb el medi ambient, la mobilitat o l’urbanisme.

 

El desenvolupament del pla director urbanístic del Circuit de Montmeló ha estat un dels molts temes tractats durant la trobada que han mantingut els equips de govern dels Ajuntaments de Montmeló i Granollers. Una reunió entre alcaldes i regidors de dos municipis veïns, típica d’inici de mandat.

 

També s’han tractat temes mediambientals, per saber com abordar les problemàtiques generades arran del canvi climàtic, o de promoció econòmica. En l’àmbit d’infraestructures, s’ha posat sobre la taula la necessitat de disposar d’una connexió ferroviària entre els dos vallesos.

 

El desdoblament de la C-17 també ha estat tema de debat. Malgrat que el Departament de Territori ja ha fet una proposta en ferm, el calendari d’execució i el cost del projecte encara generen dubtes a ambdós consistoris.

 Data de modificació: 05/12/2019 14:47:51