Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:33  |  30/11/2022

Data i hora oficial

El temps

CAMPANYA DE RISCOS D'HIVERN 2019

  • Prevenció de riscos

    Prevenció de riscos

4/12/2019

Protecció Civil- Des de Protecció Civil iniciem un any més la campanya de preparació i sensibilització davant dels riscos d’hivern i us fem arribar  els resums tècnics sobre el risc de nevades i d’allaus, i sobre els corresponents plans Neucat i Allaucat, per facilitar-vos la preparació i l’actualització dels vostres procediments i actuacions municipals.

 

Us recordem la importància de preparar-se i tenir previstes les actuacions que ha de fer el municipi enfront dels riscos que us poden afectar. Tingueu present que hi ha accions a fer abans, durant i després que es produeixi una emergència. Aquestes han d’estar especificades en els vostres plans d’actuació municipal.

 

D’altra banda, us posem a l’abast els consells d’autoprotecció davant els riscos d’hivern en diferents idiomes, així com diversos tipus de publicacions, i, també disposeu de vídeos de consells d’autoprotecció destinats a persones amb dificultats auditives. Tota aquesta informació està a la vostra disposició en els enllaços següents:

 Data de modificació: 05/12/2019 19:59:27