Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:30  |  22/04/2021

Data i hora oficial

El temps

MONTMELÓ SE SUMA A LES VÍCTIMES DE LA VIOLÈNCIA MASCLISTA EL 25 DE NOVEMBRE

  • Lectura del manifest del 25N

    Lectura del manifest del 25N

  • Xerrada sobre violència masclista

    Xerrada sobre violència masclista

  • monòleg de Pamela Palenciano

    monòleg de Pamela Palenciano

26/11/2019

Montmeló es va sumar un any més a la memòria de les víctimes de la violència masclista amb un acte a la Sala de la Concòrdia aquest dilluns 25 de novembre. En aquest esdeveniment es va llegir el manifest institucional de 2019 que condemna la violència envers les dones. El manifest va ser llegit per les cinc regidores del consistori municipal.

A continuació es va realitzar una xerrada on es va exposar en què consisteix una relació familiar sana i quins són tots els tipus de violència masclista que es produeixen sobretot en l'entorn de la família. La xerrada va anar a càrrec de la psicòloga Maite Auferil i la jurista Montserrat Casadesús, professionals del Punt Dona de Montmeló.

 

Els actes commemoratius del Dia Internacional contra la violència masclista ja van començar dijous 21, amb el monòleg de Pamela Palenciano "No sólo duelen los golpes" organitzat per ADMI, on Palenciano va relatar com és viure amb un maltractador que exerceix violència psicològica, física i també sexual.Data de modificació: 28/11/2019 18:52:41