Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:13  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

CAMINADA I PLOGGING PER L'ANELLA VERDA

  • Caminada saludable i plogging

    Caminada saludable i plogging

  • Caminada saludable i plogging

    Caminada saludable i plogging

25/11/2019

El matí de diumenge 24 de novembre, una trentena de veïns i veïnes van participar en l'activitat de Caminada saludable i plogging dins de les jornades de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. 

L'activitat va consistir en una caminada saludable pels boscos de l'Anella Verda de Montmeló i pel camí del riu Congost, on es va realitzar una agradable passejada mentre es recollien els residus.

Entre els residus recollits al llarg de la jornada va trobar moltes ampolles de vidre i de plàstic, envasos plàstics, llaunes i molts altres residus. Tot plegat, i gràcies a totes les persones participants, va suposar omplir més de 2 m³ de residus.

El doble objectiu assolit amb aquesta activitat - fer salut i netejar els camins de Montmeló-, així com l'èxit de públic i l'interès de les persones participants, fa preveure que el format de caminada més plogging, es torni a repetir en pròximes ocasions.

Aquest acte es va realitzar amb la inestimable col·laboració de Protecció Civil de Montmeló.Data de modificació: 28/11/2019 15:32:37