Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:37  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

EL MOVIMENT JUVENIL DE LLEURE A MONTMELÓ COMPTA ACTUALMENT AMB 38 MONITORS I MONITORES

  • CIJ Esplaia’t

    CIJ Esplaia’t

22/11/2019

L’Esplai és una entitat  laica sense ànim de lucre que educa a infants i joves a través del lleure. Els valors que transmetem  són la companyonia, l’empatia, la solidaritat, el respecte, l’esperit crític,  respecte pel medi ambient i consciència social.

 

CIJ Esplaia’t es va formar durant el curs 1997-1998 per oferir un espai on infants i joves poguessin adquirir uns valors i educació a través del lleure. Tal va ser l’èxit que l’entitat recull 21 anys d’experiència i segueix sumant. Actualment, l’Esplai compta amb 38 monitors i monitores voluntaris d’entre 17 i 25 anys.

 

Aquesta entitat acull infants i joves des de P4 fins a primer de batxillerat que es distribueixen en diferents grups per garantir unes activitats que s’ajustin a les necessitats de cada edat.  L’Esplai segueix el calendari escolar i realitza activitats els dissabtes de 16h a 19h al Centre Cultural La Torreta. A més, durant el curs es fan diferents activitats extraordinàries.

 

L’equip de monitoratge es reuneix els dies d’entre setmana per programar i preparar les activitats i propostes que es realitzaran el dissabte. Excepcionalment, es fan caps de setmana on tots els grups marxen a una casa de colònies on realitzen activitats i aprenen hàbits de la vida quotidiana.

 

Durant les vacances de Setmana Santa oferim el Casal de Primavera (des de P-4 fins a segon d’ESO) i Ruta (des de tercer d’ESO fins a primer de batxillerat). Pel que fa  les vacances d’estiu marxem una setmana de colònies i camp de treball.

 

L’Esplai també està compromès amb el poble, ja que participem en la Castanyada, Sant Jordi, Festa Major, la jornada solidària, etc. Si voleu contactar amb nosaltres i formar part d’aquesta entitat podeu visitar-nos a horari de secretaria el dimarts i divendres de 19:00h a 20:30h, a través de les nostres xarxes socials a Instagram i Facebook o amb el nostre correu electrònic. cij.esplaiat@gmail.com.Data de modificació: 22/11/2019 10:12:04