Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:14  |  23/04/2021

Data i hora oficial

El temps

LES ENTRADES DELS FORMULA 1 PRE-SEASON TESTING 2020, JA A LA VENDA

  • F1 Test days al circuit

    F1 Test days al circuit

21/11/2019

El Circuit es tornarà a convertir en l’escenari exclusiu de la pretemporada del Campionat del Món de F1®, que es durà a terme del 19 al 21 i del 26 al 28 de febrer.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- El Circuit de Barcelona-Catalunya celebrarà per sisè any consecutiu la totalitat de la pretemporada del Formula 1 World Championship™, i ho farà amb sis jornades d'assaigs repartides en dues setmanes diferents: del 19 al 21 i del 26 al 28 de febrer.

 

Al 2020, la caravana mundialista de la F1® afrontarà la temporada més extensa de la seva història, amb 22 Grans Premis, entre els quals es troba el FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA. Per aquest motiu presenta un concepte una mica diferent per als assaigs hivernals, que passen a compactar la seva activitat en sis dies. L'esdeveniment, que any rere any adquireix una dimensió més gran, representa una primera oportunitat per veure les evolucions de tots els equips en els seus monoplaces, així com els canvis en les alineacions de pilots.

 

Si la forma presenta alguns canvis, el que no canviarà és el contingut. El Circuit de Barcelona-Catalunya es convertirà en el centre de l'atenció mundial essent l'únic traçat del món en el qual es disputaran tant els entrenaments oficials com una cursa de la categoria reina de l'automobilisme. Els aficionats tornaran així a tenir la doble oportunitat de gaudir d'aquest espectacle en directe.

 

A més de l'afició, el sector dels serveis també es veurà beneficiat amb una acceleració de l'activitat econòmica del territori tant en transport, com en restauració i hoteleria, entre d’altres. Els Formula 1 pre-season testing també són seu de diverses activitats solidàries amb col·lectius molt variats.

 

 

Àmplia oferta d'entrades

Per a assistir als Formula 1 pre-season testing, les entrades ja es poden adquirir anticipadament al web del Circuit. Existeixen diferents tipus d'entrades que permeten endinsar-se en l'experiència completa i gaudir al màxim tant d'unes instal·lacions de referència a nivell internacional com del certamen d'automobilisme més prestigiós que existeix:

  • Entrada General: aquesta modalitat inclou l'accés al Circuit per a presenciar l'activitat des de qualsevol de les tribunes obertes per només 23€.
  • Visita Guiada: a més de l'accés general, els aficionats podran realitzar una visita guiada per a conèixer els racons més secrets i exclusius del traçat. Té un preu de 59€.
  • Circuit Experience: aquest tipus d'entrada garanteix l'accés general, al qual se suma l'accés al Pit Walk, per a visitar el pit lane i veure de prop els garatges i els seus monoplaces; i l'accés a la terrassa i a la Tribuna VIP. El preu de l'entrada Circuit Experience és de 59€.
  • Circuit Experience + Visita Guiada: a més de tots els avantatges de l'entrada anterior, en aquesta se suma també una visita guiada per 69€.
  • Pàdoc: el tiquet de pàdoc és la modalitat més completa i inclou l'accés general i a pàdoc durant tot un dia, l'accés al Pit Walk, a la terrassa i a la tribuna VIP. El seu preu és de 109€.
  • Montjuïc Club + Pàdoc: l'entrada més exclusiva de totes. Amb ella es pot accedir a un dels espais d'hospitalitat del Circuit, el Montjuïc Club, situat damunt de boxs amb unes vistes immillorables del pit lane i de tota la seva activitat. També inclou l'accés a pàdoc. El seu preu és de 259€.

 

 Data de modificació: 22/11/2019 09:53:36