Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:33  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

7È ANIVERSARI DEL PROJECTE DINAR EN COMPANYIA

  • 7è dinar en companyia

    7è dinar en companyia

15/11/2019

Dimecres 6 de novembre el servei de menjador per a la gent gran Dinar en Companyia va complir set anys i per celebrar-ho, les persones usuàries del servei van dinar acompanyats de l’alcalde i de la regidora de l’àrea d’acció social.

 

El projecte s’adreça a persones més grans de 65 anys que desitgen dinar acompanyades i que poden presentar indicadors d’aïllament social i alguns problemes de salut. Compta en l’actualitat amb una capacitat registral de 40 persones i dona servei els 365 dies de l’any.

 

Dinar en Companyia ofereix un àpat equilibrat, saludable i adaptat a les necessitats que presentin les persones beneficiàries, potencia la relació amb altres persones i l’ampliació de la xarxa relacional per prevenir situacions d’aïllament social.

 

Una part del cost del servei està finançat per l’Ajuntament i s’ha establert un copagament per part de les persones beneficiàries.

 

Les persones interessades en assistir al servei Dinar en Companyia, s’han d’adreçar al departament de serveis socials de l’Ajuntament de Montmeló.Data de modificació: 21/11/2019 19:54:53