Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:36  |  01/07/2022

Data i hora oficial

El temps

EL CIRCUIT CELEBRA UNA JORNADA DEDICADA A LA MOBILITAT SOSTENIBLE

  • Jornada de mobilitat sostenible al circuit

    Jornada de mobilitat sostenible al circuit

18/11/2019

Ho ha fet amb la cinquena edició de l’Ecofleet Meeting Point, una iniciativa impulsada per la Asociación Española de Gestores de Flotas de Automóviles (AEGFA).

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- L’Ecofleet Meeting Point ha tornat a confiar en el Circuit de Barcelona-Catalunya per a celebrar la seva cinquena edició consecutiva. La Asociación Española de Gestores de Flotas de Automóviles (AEFGA) és l'encarregada d'impulsar aquesta iniciativa que any rere any es va consolidant en les agendes de les grans empreses.

 

L'esdeveniment pretén ser un punt de trobada per a professionals del sector de les flotes d'automòbils l'objectiu de la qual és promoure la mobilitat sostenible i competitiva, menys contaminant i adaptada a les necessitats de les ciutats.

 

L’AEGFA continua triant al traçat català per ser una institució compromesa amb el medi ambient, com demostra la certificació ISO 14001-2015, així com altres reconeixements dels quals disposa.

 

La jornada va tenir lloc el dijous 14 de novembre i es va iniciar amb un conjunt de conferències i presentacions. Entre els presents es trobava Víctor Noguer, president de l’AEGFA, així com Oriol Ribas, també de l’AEGFA, que va parlar sobre l'aplicació dels cotxes compartits en la mobilitat corporativa. També va haver-hi casos i projectes presents d'empreses com ICAEN, representada pel responsable de mobilitat eficient, Miquel Àngel Escobar, que va exposar les mesures i ajudes per a incentivar la mobilitat sostenible corporativa a Catalunya; o Fraikin, amb el seu director d'operacions Àngel Vallcorba, que va parlar sobre els avantatges del Gas Natural Liquat (GNL) i el Comprimit (GNC) en les flotes. Finalment, Marc Iglesias, responsable de projectes de mobilitat sostenible de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, va explicar la Zona de Baixes Emissions Permanents de Barcelona.

 

Després de les ponències, els assistents van tenir a la seva disposició una zona de proves de vehicles sostenibles amb diferents tecnologies de propulsió i de diferents marques, els quals van poder provar per les instal·lacions del Circuit. També van comptar amb una exposició de solucions d'infraestructura de recàrrega de vehicles elèctrics i gas, entre d’altres.

 

 

El Circuit, compromès amb el medi ambient

El Circuit de Barcelona-Catalunya, compromès amb una millora continua del seu comportament mediambiental, ha demostrat un compromís a llarg termini amb operacions mediambientals sostenibles, en el marc de la seva gestió CirCuitCat 3C “consciència, compromís i coherència” certificada en la ISO 14001 des de l’any 2008, pioners en el seu sector.Data de modificació: 18/11/2019 08:31:20