Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

01:06  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

MONTMELÓ ES TORNA A OMPLIR DE CAMINANTS EN UNA NOVA EDICIÓ DE LA RUTA LES FONTS

 • Sortida de la Ruta de les Fonts

  Sortida de la Ruta de les Fonts

 • Pas per la Font de Santa Caterina

  Pas per la Font de Santa Caterina

 • José Solà Pérez, el participánt més gran, amb 84 anys

  José Solà Pérez, el participánt més gran, amb 84 anys

 • Arribada a la Torreta

  Arribada a la Torreta

14/11/2019

Sota el sol i el fred, 361 persones es van donar cita en els jardins de la Torreta per participar en una nova edició de la Ruta de les Fonts

 

Aquest any la caminada popular es va realitzar en dissabte, ja que el diumenge 10 era jornada d'eleccions. Tot i el canvi de dia, els aficionats i aficionades a caminar van acudir amb el mateix interès per participar en aquesta ruta ben coneguda ja a tota la comarca.

 

Pràcticament la mitat de participants -184 corredors- van realitzar la ruta llarga de 18 quilòmetres, mentre que la resta van recórrer la distància curta de 13 km aproximadament. A les 9 en punt el regidor d'esports va donar el xiulet de començament de la ruta. El recorregut tenia petites variants amb edicions anteriors, tot i que les zones caminades van ser les mateixes que en altres anys. Enguany la persona de més edat dea la ruta va ser José Solà Pérez, veí de Montmeló de 84 anys d'edat, que a més va tenir el gran mèrit de fer la ruta llarga,

 

Com en cada edició, l'arribada a la Torreta va ser molt esglaonada. Els primers corredors van realitzar la prova en tot just 1 hora i 40 minuts, mentre que els caminants més endarrerits van fer la seva aparició en meta a les 14.30 hores aproximadament. Al marge de el temps final registrat, totes les persones participants van gaudir d'una esplèndida jornada lúdica on va acompanyar el sol i un ambient net pel vent que bufava.

 

Cal esmentar la gran ajuda de tots els patrocinadors que any rere any ofereixen articles o serveis per sortejar entre els participants.

Recordar que els dorsals premiats que no han recollit el seu obsequi, tenen temps de fer-ho fins al 29 de novembre, passant pel pavelló municipal.

 Data de modificació: 26/11/2019 13:09:38