Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:57  |  15/08/2022

Data i hora oficial

El temps

TORNA UN ANY MÉS EL GRAN RECAPTE A MONTMELÓ

  • Gran Recapte: voluntàries al supermercat Dia

    Gran Recapte: voluntàries al supermercat Dia

22/11/2019

El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària.

 

Es calcula que actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Aquestes persones requereixen la nostra solidaritat i capacitat organitzativa per no esdevenir persones marginades. I és per aquest motiu que des dels Bancs d'Aliments es posa en marxa aquest projecte que enguany ha arribat a la desena edició.

 

Càritas Parroquial de Montmeló és l'entitat encarregada de vehicular i distribuir els diferents voluntaris i voluntàries per a portar a terme la campanya de recollida d'aliments a Montmeló. A Montmeló, l'any passat, la campanya va ser un èxit. Durant els dos dies és van recollir 6.088 kg de menjar. Tot el menjar que es recull a Montmeló es queda al magatzem de Càritas Parroquial del municipi.

 

Per últim, recordar que el Banc d'Aliments recomana donar una sèrie d'aliments que en aquests moments són de major prioritat: oli, llet, arròs, llegums seques, pasta, conserves de peix, patés, cacau en pols, cereals per esmorzar, galetes, torrons, préssec en almívar i altres dolços de Nadal.

 

Calen molts voluntaris per dur a terme aquesta tasca. Si voleu prendre part en aquest projecte podeu apuntar-vos al web granrecapte.com.Data de modificació: 22/11/2019 09:54:43