Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:57  |  29/01/2023

Data i hora oficial

El temps

EL CIRCUIT ACOMIADA LA TEMPORADA DE CURSES AMB UN CAP DE SETMANA DE MOTOCICLISME

  • CMV - CIV - CCVC Campionats de Catalunya

    CMV - CIV - CCVC Campionats de Catalunya

12/11/2019

El Campionat Mediterrani de Velocitat, el Campionat Interautonòmic de Velocitat i els Campionats de Catalunya de Velocitat i de Clàssiques faran front a un intens programa esportiu.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- El Circuit de Barcelona-Catalunya celebrarà aquest cap de setmana l'última cita del calendari esportiu 2019. En aquesta ocasió, es tracta d'una cita motociclista en la qual participaran el Campionat Mediterrani de Velocitat (CMV), el Campionat Interautonòmic de Velocitat (CIV) i els Campionats de Catalunya de Velocitat i de Clàssiques (CCVC).

 

El programa esportiu no es pot desaprofitar. El dissabte, un total de quinze sessions de classificació, mentre que el diumenge tindran lloc vuit curses. Els aficionats poden esperar categories molt diferents i unitats de tota mena. Hi haurà espai per als nous talents amb la Challenge Honda CBR 300R, així com per a les categories amb les quals compartirà pista: Open300 i Supersport300, entre d’altres. Pujant de cilindrada, les Open600 i les Open1000, encara que també hi haurà copes monomarca com la Yamaha R1 Cup, la Copa BMW o la Coppa MV Augusta. Tampoc faltarà la representació de les clàssiques, que sortiran a rodar dividides en dos grups: les clàssiques A, agrupant Clàssic B, C, 70 i RD; i les clàssiques B, amb les Clàssic 80 i Maxi Clàssic.

 

Alguns d'aquests campionats tanquen la temporada al Circuit, així que les lluites sobre l'asfalt prometen emocions fortes. De tot aquest espectacle es podrà gaudir gratuïtament, descarregant la invitació a www.circuit.cat. A més, l'accés a pàdoc serà lliure durant tot el cap de setmana, per a veure tota l'activitat de prop.

 

 

Accés al Circuit

L'accés al Circuit de Barcelona-Catalunya s'efectuarà per la Porta 3 a partir de les 8.30 h, tant el dissabte com el diumenge. L'estacionament dels vehicles es farà al pàrquing IN6 i les tribunes obertes per a seguir tota l'activitat seran la Principal, la F i la G.



Data de modificació: 21/11/2019 19:53:29