Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:43  |  16/04/2021

Data i hora oficial

El temps

PROP DE 25.000 ESPECTADORS VEUEN DIÀRIAMENT VALLÈS VISIÓ

  • Informació Vallès Visió

    Informació Vallès Visió

13/11/2019

A les portes de complir deu anys, la televisió del Baix Vallès acumula les millors dades d’audiència de la seva història.

 

Vallès Visió ha aconseguit una mitjana mensual de 24.698 espectadors diaris durant el mes d’octubre i es converteix en el millor mes de tota la història del canal, segons dades obtingudes per la plataforma Koovik, un sistema de medicions HbbTV, el mateix sistema de medicions que utilitzen televisions generalistes i la resta de televisions locals. 

 

Els informatius de Vallès Visió, el buc insígnia del canal conduït per Cristian Roldán i Albert Maspons, aconsegueixen durant el mes d’octubre una audiència mitjana de 3.718 espectadors en les dues primeres emissions, registrant el 16 d’octubre la millor dada del mes, amb una audiència de 5.309 espectadors. La resta de programes de la graella de Vallès Visió també són reconeguts pels espectadors. Durant el mes d’octubre, La Jornada, el programa esportiu conduït per Albert Maspons i Xavier Aymamí, va tenir un seguiment de 4.322 persones cada setmana. L’espai d’entrevistes Parlemne, presentat per la periodista molletana Susanna Aguilera, va tenir durant el mes d’octubre una audiència per programa de més de 3.500 persones. També el programa de debat i reportatges de Vallès Visió és un dels espais més seguits a la televisió. Més de 5.000 espectadors segueixen, cada quinze dies, el programa Visions, moderat per Alba López.

 

Destaquen durant aquest 2019 programes que s’han realitzat des de la televisió pública, coincidint amb esdeveniments especials i que també han tingut un seguiment destacat. N’és un exemple el programa especial amb motiu de les eleccions municipals del 26M, on van seguir Vallès Visió més de 14.000 persones des de les 19.30h i fins ben entrada la matinada. També el directe que es va realitzar des del Mercat Vell de Mollet de la quarta edició del Festival Internacional de Música Sona Mollet va sumar més de 7.800 persones en la primera emissió i 5.973, en segona, el que fa un total acumulat de més de 13.800 persones que van veure aquest programa especial. Altres exemples són la Diada Castellera dels Manyacs de Parets, que va ser seguida per més de 8.000 persones (primera i segona emissió), o els 5.900 espectadors que van seguir l’especial de Sant Jordi.

 

 

Audiència web de Vallès Visió

L’emissió a través del web de Vallès Visió també se situa al capdavant. www.vallesvisio.cat té una mitjana mensual de 8.206 usuaris únics, segons dades obtingudes des de Google Analytics. A més de l’actualitat i els continguts propis en format vídeo, àudio i textos, el web del canal incorpora informació de servei, com el temps, l’agenda cultural o càpsules de salut. A més, des de fa uns mesos, 328 baixvallesans volen seguir l’actualitat del territori a través de la newsletter, que reben diàriament al seu correu.

 

 

Vallès Visió creix en xarxes socials

Els comptes de Vallès Visió a les xarxes socials també són un referent a la comarca, amb prop de 9.000 seguidors. Destaca el perfil de @vallesvisio a Twitter, amb 6.219 seguidors. També a Facebook i Instagram, Vallès Visió informa cada dia de l’actualitat del Baix Vallès i les novetats de la programació del canal. 

 

 

APP's de Vallès Visió

Des de fa menys d’un any, Vallès Visió també està present a les principals plataformes de descarregues d’APP’s, tant per IOS com per Android.

 

 

Més informacióData de modificació: 14/11/2019 09:15:22