Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:05  |  21/01/2022

Data i hora oficial

El temps

EL MAG PERE RAFART PORTA EL SEU ESPECTACLE "PERESONAL" A LA POLIVALENT

  • Pere Rafart

    Pere Rafart

2/11/2019

Que un dels mags amb més projecció actualment en el panorama mundial, arribi a Montmeló, dins la programació estable infantil de La Xarxa, és tot un honor i un luxe.

Mag de l'any el 2017 i subcampió del món el 2018 a Corea del Sud, un dels certàmens més importants per als il·lusionistes de tot el món. Amb aquestes credencials, no és estrany que al jove solsoní Pere Rafart el cridessin per participar a "Fool us" ("Enganya'ns"), un conegut "talent show" dels Estats Units. Això i la seva aparició a Got Talent, ha disparat la fama d'aquest il·lusionista català.

A banda de l'humor, el seu atractiu passa per oferir trucs "de creació pròpia o adaptacions personals de coses clàssiques". S'hi va començar a dedicar "relativament grandet", als 17 anys, i n'ha après "llegint molt", participant en societats i conferències i amb el seu mentor, Gabi Pareras.

Amb aquest extraordinari currículum arriba a Montmeló el pròxim dia 10 de novembre, en sessió infantil de migdia. A les 12 hores, mentre les eleccions generals estan en marxa, els infants i també els adults que ho desitgin, podran gaudir de l'espectacle d'aquest gran il·lusionista que ara per ara comença a ser un dels grans mags del país, junt amb el Mag Lari o al Mago Pop.

Recordem que l'entrada pels adults és de 7€ i pels infants de 4€. Una oportunitat magnífica per viure la màgia de primer nivel al nostre poble.Data de modificació: 07/11/2019 19:21:41