Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

00:47  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

DRUMMER SOUND, 14 BATERIES SOLIDÀRIES A L'ESCENARI DE LA POLIVALENT

  • Drummer Sound 2019

    Drummer Sound 2019

29/10/2019

Aquest diumenge 3 de novembre, l'escenari de la Sala Polivalent de Montmeló s'omplirà de bateries. La percussió serà l'element protagonista de l'espectacle Drummer Sound, dirigit pel reconegut professor de percussió, Rafa Fernán.

 

Drummer Sound 2019, és la cinquena edició d'aquest espectacle musical únic on 14 bateries interpreten simultàniament grans temes de rock (Phil Collins, Bon JoviStingDream Theater, Michael Jackson, WhitesnakeSteve Lukather, Gary Moore, Mark Knopfler, etc.). Si t'agrada el rock i la bateria, viuràs una experiència sonora emocionant i inoblidable, brutal, diferent, inesperada, sorprenent i singular.

Dirigit per Rafa Fernán. Llicenciat en percussió clàssica, música moderna i improvisació musical. Professor de bateria. Membre de The Latin Recording Academy (Grammy Llatí). Endorser de Sonor, Rem, DMJ i Soultone. La presentació de l'espectacle anirà a càrrec de Clara Sánchez-Castro, periodista i cantautora. 

Drummer Sound 2019 és a més un esdeveniment solidari en suport a l'equip de cures pal·liatives pediàtriques "COMPTE AMB MI" de la Fundació d'Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, que treballa des de 1989 per ajudar els nens i joves malalts de càncer o altres malalties greus i donar suport a les seves famílies.

Recordem de nou que Drummer Sound 2019 tindrà lloc el diumenge 3 de novembre, a les 18 hores, a la Sala Polivalent de Montmeló. El preu de les entrades és a partir de 8 € i aquestes es poden adquirir a través de la plataforma entrapolis.

 

Més infromació i enda d'entrades:Data de modificació: 30/10/2019 08:43:41