Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:52  |  29/09/2022

Data i hora oficial

El temps

STUBHUB I EL CIRCUIT DE BARCELONA-CATALUNYA S’ALIEN PER ATRAURE MÉS TURISME ESTRANGER A L’F1 I A MOTOGP

  • Cursa al circuit

    Cursa al circuit

28/10/2019

La plataforma actuarà com a canal de venda oficial d’entrades del Circuit.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- El Circuit de Barcelona-Catalunya i StubHub han anunciat una nova aliança amb la que StubHub es converteix en proveïdor oficial en la venda d’entrades del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2020 i el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™, dos dels campionats més prestigiosos del motor.

 

L’acord anunciat avui té com a objectiu principal fomentar la venda internacional d’entrades pels esdeveniments que tenen lloc al Circuit de Barcelona-Catalunya i fomentar encara més el turisme relacionat amb aquestes competicions. França, UK, Holanda, Bèlgica, Itàlia, Alemanya i Polònia, són només algunes de les nacionalitats que visiten més assíduament el circuit barceloní, participació que el grup vol ampliar a més nacionalitats com Rússia, Xina o EEUU.

 

StubHub, com a canal de venda oficial del Circuit, serà clau per promocionar i recolzar el creixement del consum d’aquests esdeveniments fora de les nostres fronteres gràcies a la seva presència internacional en més de 40 països. En competicions d’aquesta magnitud, on hi ha una representació de marques i pilots de molts països diferents, resulta clau poder oferir un servei que s’adapti als diferents públics.

 

Albert Hortal, Final User Manager del Circuit de Barcelona-Catalunya, ha assenyalat que “l’aliança amb StubHub ens permet facilitar l’accés als esdeveniments del motor a un cada vegada major número de fans internacionals. Entre moltes raons que ens han portat a escollir StubHub com a proveïdor oficial en la venda d’entrades és que es tracta d’una plataforma que ofereix la mateixa experiència d’usuari en més de 40 països i que s’ha convertit en un portal de referència per accedir a esdeveniments esportius i culturals de tot el món”.

 

Andrés San José, Country Manager d’StubHub a Espanya, ha indicat que “ens satisfà enormement poder anunciar aquest acord, gràcies al qual podem oferir a fans procedents de tots els països la possibilitat d’experimentar l’emoció de veure en directe algunes de les competicions de motor més prestigioses del món. El número d’usuaris que viuen a Espanya per gaudir d’esdeveniments en directe creix any rere any, +52% d’increment entre 2016 i 2018, registrant de nou un augment en el que va de 2019, segons dades de transaccions realitzades a StubHub.”

 

A més, sempre segons dades de la plataforma d’entrades, en el segon trimestre d’aquest any, Espanya ha superat a EEUU com a destí per turistes que venen a gaudir d’esdeveniments en directe, només darrere de Regne Unit. Són diversos els factors que propicien aquest impuls, entre els quals, l’alt nivell de les competicions esportives que se celebren a l’Estat durant tot l’any.

 

 

Sobre StubHub

A StubHub tenen una missió simple: ajudar als fans a divertir-se. Connecten els fans amb els seus equips preferits, concerts i artistes, i els donen a conèixer als ídols del futur. Com la major plataforma d’entrades del món, ajuden als fans a trobar les entrades que estan buscant. Les empreses associades inclouen a la Turkish Airlines Euroleague Final Four, Davis Cup, MLB, NFL, NBA, Philadelphia 76ers, Matchroom Boxing, Everton FC, Northampton Saints, Real Betis Balompié, Sónar Festival, Bilbao BBK Live i la súper estrella de K-pop XIA. StubHub és una companyia d’eBay (NASDAQ: EBAY).

 

Per a més informació:Data de modificació: 29/10/2019 09:00:44