Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:41  |  22/05/2022

Data i hora oficial

El temps

VOLTES SOLIDÀRIES AL CIRCUIT

  • Voltes solidàries al circuit

    Voltes solidàries al circuit

25/10/2019

Aquesta activitat benèfica tindrà lloc el diumenge 15 de desembre i permetrà rodar amb vehicle particular pel traçat mundialista, entre altres opcions.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- El Circuit de Barcelona-Catalunya se suma per 12è any consecutiu als actes de La Marató de TV3 amb les Voltes Solidàries, una activitat solidària que obre el traçat català a la ciutadania i dóna l'oportunitat de rodar amb vehicle particular, amb un cotxe d’altes prestacions o en bicicleta per la pista el proper diumenge 15 de desembre. Els beneficis recaptats amb aquesta acció aniran destinats íntegrament al programa solidari que impulsa Televisió de Catalunya, que enguany està dedicat a les malalties minoritàries.

 

Els tiquets de les Voltes Solidàries estan disponibles anticipadament al web del Circuit a un preu de 25 euros per vehicle, ja sigui moto o cotxe. Cada tanda inclou dues voltes al Circuit de Barcelona-Catalunya, guiades per un cotxe de seguretat a una velocitat mitjana de 50 km/h pel traçat Gran Premi de 4.655 metres. L'activitat està programada entre les 9 i les 15 h.

 

En la mateixa franja horària també s'oferiran Voltes Solidàries amb cotxes d'altes prestacions com el Ferrari 430 o el Lamborghini Gallardo, unitats molt exclusives i potents que permeten sentir la injecció d'adrenalina i la velocitat com mai abans. El tiquet per gaudir d’aquesta experiència solidària és de 150 euros i inclou també dues voltes al Circuit.

 

De 15 a 18 h, els vehicles motoritzats donaran pas a les bicicletes amb el BiCircuit Solidari. Els ciclistes podran rodar per la pista del Circuit per 5 euros. És una manera segura de practicar esport i col·laborar amb una bona causa.

 

La jornada solidària organitzada al Circuit amb motiu de la celebració de la Marató de TV3 promet molta diversió en un entorn familiar i distès en el qual es pot ajudar a recaptar fons per a les més de 400.000 persones que pateixen aquestes malalties minoritàries a Catalunya.

 

Tiquets: www.circuit.catData de modificació: 25/10/2019 10:14:16