Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:27  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

EL 100% DE L’ELECTRICITAT DEL CIRCUIT SEGUIRÀ TENINT GARANTIA D’ORIGEN DE FONTS RENOVABLES O DE COGENERACIÓ D’ALTA EFICIÈNCIA

  • Circuit de Barcelona-Catalunya

    Circuit de Barcelona-Catalunya

23/10/2019

La licitació pel subministrament d’energia elèctrica s’ha resolt a favor d’Endesa i afavoreix la dinamització de l’eficiència i l’aposta per la mobilitat elèctrica.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- El 100% de l’electricitat del Circuit de Barcelona-Catalunya seguirà tenint garantia d’origen (GdOs) de font renovable o de cogeneració d’alta eficiència, com es ve fent de forma gradual des del 2015. Així ho garanteix Endesa, l’empresa que ha guanyat el concurs mitjançant el qual s’ha adjudicat el subministrament d’energia elèctrica del Circuit per als propers mesos.

 

La nova relació contractual amb Endesa també afavoreix la dinamització de dues línies d’actuació:  la de l’eficiència, que busca optimitzar consums, facturació i instal·lacions; i la de l’aposta per la mobilitat elèctrica. 

 

 

El Circuit, compromès amb el medi ambient

El Circuit de Barcelona-Catalunya, compromès amb una millora continua del seu comportament mediambiental, segueix fent passos endavant per tal de reduir la seva petjada de CO2 i arribar a convertir-se en el primer traçat del món amb petjada zero. El traçat català ha demostrat un compromís a llarg termini amb operacions mediambientals sostenibles, en el marc de la seva gestió CirCuitCat 3C “consciència, compromís i coherència” certificada en la ISO 14001 des de l’any 2008, pioners en el seu sector.

 

Les accions mediambientals realitzades pel Circuit han rebut diversos reconeixements i premis per part de la Federació Internacional de Motociclisme (FIM Environment Award), la Federació Internacional d’Automobilisme (acreditació FIA) o la Real Federació Espanyola d’Automobilisme (Premi a la Sostenibilitat Mediambiental). Data de modificació: 29/10/2019 17:34:49