Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

15:07  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

EL CENTRE D'ATENCIÓ PRIMÀRIA DE MONTMELÓ REDUEIX LES HORES D'ATENCIÓ PEDIÀTRICA

  • CAP Montmeló

    CAP Montmeló

20/10/2019

Es tracta d’una decisió de CatSalut que respon a una qüestió organitzativa per tal de poder donar cobertura a les ràtios establertes per normativa als cinc municipis de l'àrea sanitària.

 

TEXT - El passat dijous 10 d'octubre, la regidora i la tècnica de Salut Comunitària es van reunir amb la directora de l'Àrea Bàsica de Salut, l'Elena Lázaro, per comentar alguns projectes comuns i demanar explicacions sobre les queixes ciutadanes sobre la reducció d'hores d'atenció pediàtrica al Centre d'Atenció Primària del nostre municipi.

 

La direcció del CAP va informar de que la decisió era de CatSalut i que es tractava d'una qüestió organitzativa per tal de poder donar cobertura a les ràtios establertes per normativa als cinc municipis de l'àrea sanitària, de manera que per nombre d’usuaris ens pertoquen 1,2 pediatres.

 

També va comentar que no es fa derivació de pacients a Montornès de manera sistemàtica, sinó que només en cas que la família vulgui que el seguiment pediàtric immediat d’una malaltia el faci la mateixa pediatra que l’ha iniciat, és deriva al municipi on es troba el dia que ha de ser visitat, en cas que no es trobi a Montmeló. Si la família no vol traslladar a l’infant a un altre municipi per fer aquest seguiment, l’infant pot ser atès per una altra pediatra o fins i tot per un metge de família.

 

L’Alcalde té previst reunir-se en els propers dies amb la cap de l’Àrea Bàsica Montornés/Montmeló amb l’objectiu de manifestar el descontent amb aquesta reducció en l’atenció pediàtrica al nostre municipi i intentar seguir els tràmits oportuns per tal de recuperar-la.Data de modificació: 24/10/2019 20:36:32