Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:20  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

TOT A PUNT PER COMENÇAR LA SETMANA DE LA GENT GRAN

  • Dinar d’homenatge a la gent gran al pavelló

    Dinar d’homenatge a la gent gran al pavelló

  • L’alcalde amb la junta del Casal de la Gent gran

    L’alcalde amb la junta del Casal de la Gent gran

16/10/2019

Com ja és habitual per aquestes dates, la gent gran de Montmeló té diverses cites per gaudir i celebrar activament la maduresa amb motiu de la commemoració de la Setmana de la Gent Gran.

Des de l'Ajuntament de Montmeló s'han programat tot un seguit d'activitats dedicades a la gent gran de la nostra població que començaran aquest dilluns 21 amb diferents campionats de jocs de taula i finalitzarà diumenge 27 amb el dinar d'homenatge.

Entre les activitats programades enguany destaquen una visita guiada al Palau de la Música que tindrà lloc dimarts 22 d'octubre i l'espectacle Tenors a la Polivalent, dissabte 26 d'octubre. El programa també inclou una nova edició del concurs Endevina-la que organitza l'Oficina de Català de Montmeló. Una novetat important d'aquesta setmana serà la xerrada presentació del projecte Universitat per a Gent Gran amb el títol Una concepció de vellesa en el Món Clàssic".

Entre les activitats que ja són un clàssic es troben els esmorzars saludables, un taller de ioga, una sessió de bingo i una de cinema. Sense oblidar la setena edició del concurs de truites, dissabte 26 d'octubre.

 

La Gent Gran conclourà diumenge, dia 27 d'octubre, amb un dinar homenatge amb ball al pavelló municipal. Les activitats estan obertes a tota la gent gran de Montmeló.Data de modificació: 17/10/2019 18:08:02