Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:24  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

LA CASTANYADA ES TRASLLADA A LA LLOSA

  • Castanyada 2017: la Nit de les Petites Bruixes

    Castanyada 2017: la Nit de les Petites Bruixes

  • Castanyada 2017: venda de castanyes

    Castanyada 2017: venda de castanyes

22/10/2019

Les activitats del 31 d'octubre es realitzaran a la zona de la llosa de soterrament. Venda de productes, tallers, espectacles i sopar popular, seran les activitats que es realitzaran durant la tarda nit de la Castanyada.

 

La festa de la Castanyada que durant els darrers anys s'havia celebrat a la plaça de la Quintana, es trasllada enguany a l'espai de la llosa. Les activitats es desenvoluparan a partir de les 17 hores quan CIJ Espalia't comenci a vendre castanyes i altres productes del temps. També es realitzaran tallers infantils, com és el cas del taller patrocinat per Corbion "La meva llibreta de la tardor", un espai on es podrà elaborar una llibreta amb materials reciclats i amb elements representatius de la tardor. L'any Brossa també estarà present en un taller de poemes visuals de l'autor català organitzat per l'Oficina de Català.

 

D'altra banda hi ha programat 3 espectacles durant la tarda i nit. Per començar, a les 18 hores, l'escola de ball For Dance Center oferirà un tast de l'espectacle musical sobre El Mago de Oz, que estan preparant i que presentaran a la polivalent a mitjans del mes de novembre. Mitja hora més tard, la companyia d’animació musical Xiula, amenitzarà la festa amb l'espectacle Donem-li una volta al cos!. I per finalitzar i com a tancament de la Castanyada, la Colla de Diables de Montmeló oferiran una nova versió de La nit de les petites bruixes, un espectacle pirotècnic que recrea la llegenda de la nit de Tots Sants a través de la festa celta pagana més antiga d'Europa, el Samhain. L'espectacle finalitzarà amb la cremada de la façana de l'antiga l'Estació.Data de modificació: 24/10/2019 20:54:08