Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:24  |  10/12/2022

Data i hora oficial

El temps

L'ESPLAIAT' FA LA FESTA D'INICI DE CURS

  • Festa d'inici de curs de CIJ Esplaia't

    Festa d'inici de curs de CIJ Esplaia't

10/10/2019

L'equip de monitoratge de l'esplai de Montmeló, organitzen la festa d'inici amb tallers i música a la plaça de la Quintana.

El passat dia 6 d'octubre l'entitat de lleure CIJ Esplaia't donava el tret de sortida del curs amb la tradicional festa d'inici. Amb aquesta festa van mostrar a la ciutadania que l'entitat més jove del poble treballa amb els infants del municipi cada dissabte de 16 a 19 hores oferint lleure creatiu i educant en valors als nostres infants.

Aquest any la festa estava inspirada en els reptes actuals de la societat com a centre d'interès. Els voluntaris van preparar diversos tallers a la plaça; a través de qüestions com el canvi climàtic, el reciclatge, el feminisme, els refugiats o el col·lectiu LGTBIQ+ que van fer jugar i alhora reflexionar als infants participants.

Tot això acompanyat de xocolata desfeta i melindros gratuïts per a tots els assistents i amb un final amenitzat pel grup d'animació infantil "Blue Live", en el que hi participa una antiga monitora de l'esplai. Així doncs, els infants van tenir un matí molt animat on la plaça es va convertir en un gran espai per jugar i ballar.

L'acte també va oferir als pares i mares l'oportunitat de fer les inscripcions dels nens i nenes al curs que comença. Si no ho vàreu poder fer, les inscripcions estan obertes i es poden fer els dimarts i divendres de 19 a 20.30 hores, a la casa d'entitats de la Torreta portant fotocòpia del carnet de vacunes, fotocòpia de la targeta sanitària i una foto de carnet.


La festa va tenir molt bona participació, tant d'infants com de pares i mares que van inscriure als seus fills i filles.Data de modificació: 10/10/2019 21:03:43