Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:11  |  04/12/2022

Data i hora oficial

El temps

DISSABTE 5 D'OCTUBRE ES VA CELEBRAR UNA NOVA EDICIÓ DE LA TANDA CONTRA EL CÀNCER

  • Jornada AECC & Circuit de Barcelona-Catalunya 2019

    Jornada AECC & Circuit de Barcelona-Catalunya 2019

7/10/2019

Un total de 500 persones gaudeixen de la Jornada AECC & Circuit de Barcelona-Catalunya adreçada a nens amb càncer. Els participants han viscut una jornada lúdica lluny del dia a dia hospitalari.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló) - Nens i nenes d’entre 4 i 17 anys, tots ells malalts de càncer, van participar el dissabte 05 d’octubre a la XII Jornada AECC & Circuit de Barcelona-Catalunya, juntament amb les seves famílies. Els protagonistes del dia es van convertir en copilots de cotxes d’alta gamma, com Ferrari, Mustang, Porsche, Lamborghini, Jaguar, Tesla, el cotxe fantàstic i un taxi de Nova York, procedents de particulars, concessionaris i Clubs d’arreu de tot l’estat.

 

L’objectiu principal de l’acte, organitzat per l’AECC-Catalunya contra el Càncer de Barcelona amb la col·laboració del Circuit de Barcelona-Catalunya i que va comptar amb la participació d’un total de 500 persones, és proporcionar als petits pacients oncològics i a les seves famílies una jornada lúdica i social lluny del seu dia a dia a l’hospital i poder sentir l’emoció de córrer a alta velocitat en un dels circuits més emblemàtics del món.

 

La Tanda contra el càncer va ser el punt àlgid de la jornada, amb un programa ple de diverses activitats que es van desenvolupar al llarg de tot el matí, com per exemple un circuit de motos, una visita guiada per les instal·lacions del Circuit, una marxa i photocall de Star Wars i tallers de ciència, maquillatge, dibuix i manualitats.

 

“És important oferir una activitat d’aquest tipus als nens i a les seves famílies per a que puguin gaudir d’un dia diferent allunyat de l’àmbit hospitalari”, assenyala Teresa López-Fando, psicooncòloga i Coordinadora de l’Àrea de Programes i Serveis de l’AECC de Barcelona. “És una activitat on tota la unitat familiar gaudeix degut a la diversitat d’activitats que podem oferir gràcies als nostres col·laboradors. Unir el motor i la diversió és garantia per a una jornada en la que els nens puguin fer realitat el seu somni de pujar a un cotxe d’alta gamma i ser copilots al Circuit”, afegeix.

 

L'Ajuntament de Montmeló ha estat novament present en aquesta edició, col·laborant-hi amb el voluntariat de Protecció Civil i amb els agents de la Policia Local i els seus vehicles. L'acte va servir, també, per lliurar al president de l'AECC el reconeixement que amb motiu de la Festa de la Policia celebrada el 16 de març d'aquest any, es va donar a l'entitat.Data de modificació: 10/10/2019 20:50:42