Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:56  |  25/01/2020

Data i hora oficial

El temps

VOLUNTARIS PER LA LLENGUA, APRENENTS DE LA CONVERSA

  • Voluntaris per la llengua, aprenents de la conversa

    Voluntaris per la llengua, aprenents de la conversa

6/10/2019

L'Oficina de Català organitza una nova edició del Voluntariat per la llengua adreçada a aquelles persones que tinguin ganes de practicar el català sense la necessitat de fer exàmens o lluitar per un certificat, és per a qui vulgui xerrar, sortir i conèixer gent practicant la llengua.

 

L'objectiu del programa del Voluntariat per la llengua és fer que les persones es trobin i es comuniquin en català, així es creen les parelles lingüístiques per parlar i fer noves amistats.

 

És una activitat adreçada a catalanoparlants que disposin d'una hora lliure a la setmana per dedicar-la a montmelonins i montmelonines que volen agafar fluïdesa en parlar en català. És per això que es busquen noves i nous voluntaris per formar parelles lingüístiques. A la vegada, tothom qui tingui ganes de parlar i millorar el seu català oral com a aprenent/a, pot adreçar-se a l'Oficina de Català i informar-se'n.

 

Des de l'Oficina de Català s'organitzen no només les presentacions de parelles lingüístiques, sinó a més altres activitats culturals perquè els diferents membres del voluntariat lingüístic es trobin i enforteixin vincles.

 

Les persones interessades poden passar per l'Oficina de Català, a la Torreta, trucar al 93 572 00 00, ext. 148 o bé enviar un correu electrònic montmelo@cpnl.cat.

 Data de modificació: 07/10/2019 11:57:40