Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:46  |  28/02/2021

Data i hora oficial

El temps

ALBERT COSTA CONQUEREIX LA IMPREVISIBLE FINAL DE LA BLANCPAIN GT

  • Blancpain GT Endurance Cup

    Blancpain GT Endurance Cup

  • Blancpain GT Endurance Cup

    Blancpain GT Endurance Cup

30/9/2019

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- Amb el pilot local a l’esglaó més alt del podi s'ha clausurat la temporada del prestigiós certamen i una altra edició més del Festival de la Velocidad de Barcelona-Legado María de Villota.

 

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha viscut avui un immillorable dia de sol, curses i bon ambient per clausurar una edició més del Festival de la Velocidad de Barcelona-Legado María de Villota. A més, l'anhelada final de la Blancpain GT Endurance Cup ha estat conquerida pel pilot de casa, Albert Costa. La jornada dominical ha comptat amb un total de nou hores d'activitat i altres tres carreres de la Blancpain GT Sports Club, Porsche Carrera Cup France & Benelux i la Formula Renault Eurocup.

 

El moment que tothom esperava ha arribat avui a les tres de la tarda: la final de la copa de resistència de les Blancpain GT Series, una cursa de tres hores que prometia emocions fortes. Dir això és quedar-se curt, ja que fins i tot allò  més inesperat ha succeït avui sobre la pista catalana.

 

Per començar, Albert Costa ha estat el vencedor de la prova juntament amb Andrea Caldarelli i Marco Mapelli, tots ells integrant l'equip Orange 1 FFF Racing Team i pilotant un Lamborghini Huracan GT3 2019. Especialment surrealista ha d'haver resultat aquest final per a Costa, al qual li van confirmar la seva participació el mateix dijous. A més, el català va pujar al segon esglaó del podi la setmana passada amb la cursa de l’International GT Open. Costa ha fet el primer relleu de la cursa i des de la tercera posició de partida ha passat a liderar la nodrida graella. Direcció de cursa decidia uns minuts després que el local no havia respectat la formació de la graella, i el penalitzava havent de retornar aquests dos llocs. En aquests primers moments, el pilot de casa que es jugava el títol, Miquel Molina (SMP Racing), veia des de boxs com el seu company Mikhail es tocava amb diversos adversaris i descendia fins pràcticament el final de la classificació.Data de modificació: 03/10/2019 13:32:15