Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:40  |  08/02/2023

Data i hora oficial

El temps

AQUEST DISSABTE, EL CIRCUIT ACULL LA XII EDICIÓ DE LA TANDA CONTRA EL CÀNCER

  • Tanda contra el càncer al Circuit

    Tanda contra el càncer al Circuit

2/10/2019

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- El proper dissabte 5 d'octubre, el Circuit de Barcelona-Catalunya celebra una edició més de la Tanda contra el càncer, organitzada amb la col·laboració de l’AECC-Catalunya contra el Càncer de Barcelona.

 

Aquesta iniciativa permet que, any rere any, un grup de nens malalts de càncer puguin convertir-se en copilots per un dia en un traçat emblemàtic, pel qual passen els millors pilots del món. L'objectiu és que els petits i les seves famílies puguin evadir-se del seu dia a dia a l'hospital i que puguin gaudir d'una jornada lúdica i social.

 

Particulars, concessionaris i Clubs de tot l'Estat aporten el seu granet de sorra perquè els pacients oncològics pugin a cotxes d'alta gamma de les marques més prestigioses: Ferrari, Tesla, Mustang, Porsche, Lamborghini, Jaguar, Lotus, Subaru, a més del cotxe fantàstic i un taxi de Nova York.

 

Fora de la pista, els nens i les nenes de 4 i 17 anys disposaran d'un ampli ventall d'activitats pensades per a ells. Un circuit de motos, una visita guiada per les instal·lacions del Circuit, un photocall de Star Wars, tallers de ciència, castells inflables, tallers de maquillatge, dibuix i manualitats.

 

La jornada donarà inici a les 10 h i la Tanda contra el càncer es començarà a les 13.15 h.Data de modificació: 03/10/2019 13:08:42