Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:31  |  20/01/2022

Data i hora oficial

El temps

VOLS CONÈIXER EL MÓN DEL CIRC ? ARRIBA L’ESCOLETA DE CIRC A MONTMELÓ

  • L'Escoleta de Circ de Montmeló

    L'Escoleta de Circ de Montmeló

28/9/2019

Vine a la Sala Polivalent i fes una prova gratuïta el primer dia (2 d’octubre) i després decideixes!

 

El circ és una de les activitats més globals i completes en l'àmbit físic i del moviment. El fet que aquest art sigui la suma de diferents llenguatges permet que tothom en trobi un element o disciplina amb la qual pot gaudir, expressar-se i contribuir artísticament, ja sigui de forma individual o bé en grup.

 

La pràctica del circ estimula de manera molt potent dues grans vessants humanes: la creativitat i les aptituds socials. I evidentment també treballa diferents aspectes físics i corporals que ajuden al desenvolupament, creixement i maduresa dels joves i adolescents a qui adrecem aquesta nova activitat.

Les tècniques que podreu portar a terme són les següents: trapezi, diàbolo, plat xinès, pilotes, masses, cable d’equilibri, acrobàcia, acro-portés, teles aèries, pilota d’equilibris, corda aèria i rulos d’equilibris.

 

Les classes seran de caràcter setmanal i tindran una durada de 90 minuts, els dimecres. Es formaran dos grups segons les edats: de 18 a 19.30 h, infants de 12 a 14 anys; i de 19.30 a 21 h, joves de 15 a 18 anys. El preu per trimestres de 45 €.

 

Us convidem a fer una primera classe de prova el proper 2 d’octubre, a la Sala Polivalent.Data de modificació: 03/10/2019 10:23:25