Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:19  |  15/04/2021

Data i hora oficial

El temps

TASQUES DE MANTENIMENT I D’OBRES A LES ESCOLES DE MONTMELÓ

  • Instal·lació de jocs infantils a l'Escola Sant Jordi

    Instal·lació de jocs infantils a l'Escola Sant Jordi

  • Taules de pícnic a la zona d'horts  a l'Escola Sant Jordi

    Taules de pícnic a la zona d'horts a l'Escola Sant Jordi

22/9/2019

L’Ajuntament de Montmeló aprofita cada any el període de vacances escolars d’estiu per a la realització de les diferents tasques de manteniment i obres menors dels centres educatius del municipi.

 

En el cas de l’Escola Pau Casals, s’han realitzat diferents tasques de manteniment, com la soldadura de ferros, reparació de finestres i mobiliari, tasques de fontaneria, pintura i jardineria.

 

La propera setmana s’iniciaran les obres per tal de transformar l’antiga casa del conserge en Bibliopati, un espai polivalent i diàfan que permetrà a l’escola disposar d’una sala pel foment de la lectura.

 

Pel que fa a l’Escola Sant Jordi, també s’han realitzat les corresponents feines de manteniment i s’han instal·lat jocs infantils, un rocòdrom i taules de pícnic a la zona de l’hort.

 

Aquestes darreres accions formen part dels pressupostos participatius del 2018 i donen per finalitzades les inversions previstes a les escoles, dins de les quals també es va dur a terme l’arranjament del talús de l’escola Pau Casals i la plantació d’arbres fruiters al pati de l’escola Sant Jordi.Data de modificació: 26/09/2019 13:22:13