Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:15  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

BONA ACOLLIDA DELS CAMINS ESCOLARS DE MONTMELÓ DURANT LA SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT

  • Targeta de Camins Escolars

    Targeta de Camins Escolars

23/9/2019

Coincidint amb l'inici del nou curs escolar i amb la Setmana Europea de la Mobilitat, s'han posat en marxa la xarxa de Camins Escolars de Montmeló.

 

TDel 16 al 22 de setembre s’han realitzat tot un seguit d'activitats al voltant de la mobilitat. Una d’elles ha estat donar a conèixer el bon ús dels nous camins escolars. Per això, tots els infants de les escoles de primària han rebut una targeta. Al llarg dels camins escolars, les persones representants de l'Ajuntament segellaven les targetes a tots els escolars que ho demanaven. Un cop segellada tres vegades, la targeta s’havia d’omplir amb les dades personals i dibuixar el recorregut que cada infant fa de casa fins a l'escola. Aquesta targeta servirà com a base de dades per crear noves i futures ramificacions de l'actual recorregut dels camins escolars.

 

Divendres 20 de setembre, a les 17 hores a la plaça de la Quintana, cada infant que lliurava la targeta emplenada, obtenia una ampolla de plàstic reciclat, gentilesa de Corbion. Aprofitant aquest acte es va realitzar el taller de “Quin soroll fem? Quin aire respirem?” on tothom que va voler va fer us dels sonòmetres amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania, d’una forma pràctica i experimental, sobre l’existència de soroll ambiental i la contaminació atmosfèrica a la ciutat, majoritàriament ocasionat pel trànsit de vehicles.

 

La multinacional productora d'àcid làctic establerta a Montmeló, col·labora des de fa molt temps amb un gran nombre de tallers i activitats relacionades amb la sostenibilitat, l'ecologia i el reciclatge. Fruit d'aquesta estreta col·laboració entre Corbion i l'administració municipal són els tallers que ofereixen durant la Castanyada i el Parc de Nadal, o els patrocinis en actes de la Festa Major.Data de modificació: 26/09/2019 13:15:23