Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:14  |  30/09/2022

Data i hora oficial

El temps

CORBION PARTICIPA DE MANERA ACTIVA A LA POSADA EN MARXA DELS CAMINS ESCOLARS DE MONTMELÓ

  • Entrega per part de Corbion, dels obsequis de l'activitat de Camins Escolars

    Entrega per part de Corbion, dels obsequis de l'activitat de Camins Escolars

  • Targeta de Camins Escolars

    Targeta de Camins Escolars

15/9/2019

Coincidint amb l'inici del nou curs escolar i amb la Setmana Europea de la Mobilitat, s'han posat en marxa la xarxa de Camins Escolars de Montmeló. Amb aquest motiu, l'empresa Corbion ha fet entrega, aquest diventres 13 de setembre, d'una ampolla de plàstic reciclat, que serà l'obsequi que obtindran tots els infants que participin en el concurs dels camins escolars.

Del 16 al 22 de setembre es realitza a Montmeló tot un seguit d'activitats al voltant de la mobilitat. La primera d'elles és donar a conèixer el bon ús dels nous camins escolars. Per a això, tots els infants de les escoles de primària rebran una targeta. Al llarg dels camins escolars, les persones representants de l'Ajuntament podran segellar les targetes a tots els escolars que ho demanin. Un cop segellada tres vegades, la targeta es pot omplir amb les dades personals i dibuixar el recorregut que cada infant fa de casa fins a l'escola. Divendres 20 de setembre, a la plaça de la Quintana, cada infant que entregui la targeta emplenada, obtindrà una ampolla de plàstic reciclat, gentilesa de Corbion. Aquesta targeta servirà com a base de dades per crear noves i futures ramificacions de l'actual recorregut dels camins escolars.

Corbion aposta per la sostenibilitat i la solidaritat
La multinacional productora d'àcid làctic afincada a Montmeló, col·labora des de fa molt temps amb un gran nombre de tallers i activitats relacionades amb la sostenibilitat, l'ecologia i el reciclatge. Fruit d'aquesta estreta col·laboració entre Corbion i l'administració municipal són els tallers que ofereixen durant la Castanyada i el Parc de Nadal, o els patrocinis en actes de la Festa Major.

Corbion també és símbol de solidaritat. En aquest cas, a iniciativa de la plantilla de treballadors i treballadores de l'empresa, el passat mes de desembre van posar en marxa tota una campanya d'activitats per a la prevenció i informació sobre el càncer. El resultat de tot plegat va ser una jornada amb exposicions, xerrades i activitats, on es va recollir diners per col·laborar amb Oncovallès i amb la Marató de TV3. Data de modificació: 18/09/2019 20:27:26