Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:35  |  15/04/2021

Data i hora oficial

El temps

TALLER DE CAPTACIÓ DE FONTS. NOVES FONTS DE FINANÇAMENT PER A ENTITATS

  • Taller de captació de fonts de finançament per a entitats

    Taller de captació de fonts de finançament per a entitats

21/9/2019

Quines són les necessitats de finançament i de recursos de la meva entitat? La regidoria de Participació Ciutadana programa un taller de captació de fonts de finançament, el proper dissabte 28 de setembre. Esta dirigit a totes les entitats del municipi, i pretén ajudar-les en la seva gestió.

 

El taller té per objectiu introduir noves formes de finançament. Es tractaran temes com què és i per a què serveix el fundraising, el secret de la captació de fons privats, les estratègies per accedir a les empreses i a donants particulars, el perfil de la persona captadora de fons, i es farà una pinzellada a les fonts de finançament públic. Es tracta d’un taller de 4 hores que es realitzarà a la G2M, de 10h a 14h.

 

El curs també farà incidència en la importància d’utilitzar diverses tècniques i canals de comunicació, i en com realitzar un bon pla de captació de fons a l’entitat. El curs està pensat que sigui molt útil i adaptat a la realitat de les entitats participants.

 

La trobada s’ha programat a les 9.30h, ja que s’explicaran alguns canvis en matèria de subvencions a entitats, i es facilitarà la nova documentació que hauran d’emplenar les entitats per tal de sol·licitar i justificar les subvencions a partir de l’any 2020.

 

Les persones interessades, per apuntar-vos cal que envieu un correu electrònic a l'adreça participacio@montmelo.cat indicant les dades de la persona o les persones que hi assistiran, l'entitat a la qual pertanyen i un telèfon o adreça de correu electrònic per contactar-hi, abans del dia 25 de setembre. Les places són limitades.  Data de modificació: 26/09/2019 09:04:33