Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

15:10  |  16/04/2021

Data i hora oficial

El temps

ACTE DE BENVINGUDA AL PROFESSORAT CURS 2019-2020

  • Benvinguda al professorat del nou curs escolar 2019-2020

    Benvinguda al professorat del nou curs escolar 2019-2020

  • Benvinguda al professorat del nou curs escolar 2019-2020: ponència del professor Joan Manel del Pozo

    Benvinguda al professorat del nou curs escolar 2019-2020: ponència del professor Joan Manel del Pozo

10/9/2019

El repte de la felicitat en l'educació, ha estat el tema de la conferència de Joan Manel del Pozo, professor emèrit de Filosofia de la Universitat de Girona, per a l'acte de benvinguda al professorat del nou curs escolar 2019-2020 que es va dur a terme a la Sala de la Concòrdia el passat 9 de setembre. L'acte ha comptat també amb la presència de l'Inspector d'Educació dels Serveis Territorials al Maresme - Vallès Oriental del Departament d'Ensenyament de la Generalitat, en Ramon Jové.

 

La sala de la Concòrdia ha comptat amb un nombrós grup de professors i professores de tots els centres educatius de Montmeló. El motiu era donar la benvinguda per part de l'Ajuntament i dels diferents serveis educatius a tot el col·lectiu professional que aquest curs es farà càrrec de l'ensenyament a la localitat.

 

La presentació ha anat a càrrec de Lluís Esteban, regidor d'Educació. Per la seva banda, el professor Joan Manel del Pozo ha impartit una apassionant conferència sobre els reptes tecnològics aplicats al sistema educatiu. La xerrada ha plantejat moltes preguntes al professorat assistent sobre com serà l'escola del futur i que es pot fer per aplicar les tecnologies de manera correcta i innovadora a l'escola actual.

 

 

Per tancar la presentació, l'alcalde Pere Rodríguez ha donat la benvinguda al professorat de tots els centres educatius de Montmeló i ha recordat que malgrat que l'Ajuntament no té competències en l'àmbit de l'ensenyament, té una gran implicació i en tots els aspectes relacionats amb l’educació.Data de modificació: 12/09/2019 20:17:36