Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:11  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

L’ESTACIÓ JOVE, UN ESPAI EN CONSTANT EVOLUCIÓ

  • L'Estació Jove de Montmeló

    L'Estació Jove de Montmeló

30/8/2019

L'Estació Jove és un espai adreçat als i les joves de Montmeló entre 12 i 35 anys, on poden gaudir de l'antiga estació de tren reformada i adaptada per cobrir les seves necessitats, lúdiques, socials i d'aprenentatge.

 

L'espai de l'Estació Jove disposa de diverses sales per afavorir la realització de les activitats planificades i les propostes que sorgeixen dels i les joves que assisteixen al recurs.

 

A més de l'espai d'ús habitual, disposem d'una aula estudi pels estudiants que no disposen d'un espai tranquil per realitzar aquesta tasca. Un altre espai permanent és el buc d'assaig equipat, on els grups i formacions musicals del municipi disposen d'un lloc adaptat per la realització d'assajos.

 

Pel que fa a la planificació i programació, podem trobar diverses activitats com per exemple, sopars joves quinzenals per a majors de 16 anys amb l'objectiu de fer prevenció de l'ús i/o abús de substàncies estupefaents en l'oci nocturn, a més de jornades especials de sensibilització en dates destacades. També realitzem jornades d'activitats creatives, com treballs manuals, tallers de reciclatge i/o decoració de l'espai, etc.

 

Així doncs, entenem el conjunt de l'espai i de la gestió de l'Estació Jove com un recurs en constant evolució per tal d'adaptar-nos a les noves necessitats i demandes del jovent de Montmeló, per això ens mantenim oberts a totes les propostes i convidem a tots els joves a conèixer l'espai a realitzar noves propostes que millorin la programació existent.

 

Vine a visitar-nos!Data de modificació: 02/09/2019 09:24:52